2008 Yeni Opel Astra Sedan

dizel düşünüyorsan bence jetta alacağına astra al derim. jettada vereceğin fazla para sadece motora gidiyor. ve 1.9 -2.0 dizel motoru var. ama astra sedan bana göre konfor olarak jettadan daha iyi. ve 1.3 dizel motor var. arkadaşların dediği gibi arabayı rahatlıkla kaldırıyor hatta beklentilerin üstünde performans sağlıyor. kısacası astra sedan cdtı alırsan
1-)alırken daha az para ödüycen
2-)vergi daha az ödüycen
3-)daha fazla konfor alıcan(bence)

bir tanıdığımda 2006 focus var sürekli kullanırım, iç malzeme ve işçilik kalitesi astranın çok çok gerisinde, tamam motor güzel performanslı ama çok yakıyor, turbo aşırı uğultu yapıyor(çok fazla focus ta gördüm..yol tutuşunu herkes çok övüyor ama ben beğenmedim benim vectra a kasaya göre çok kötü..

ekoyakı bende çok araştırdım... hatta Ankarada kullananan epey bir kişi ile görüştükten sonra taktırma kararı aldım... benim vectra cd 1998 model taktırdım.. arac taktırmadan önce 178-180 arası yakıyordu lpg de .... taktırdıktan sonra 2-3 depo bitirdikten sonra faaliyete geçiyormuş... şu anda 158 ytl. kadar düştü... yani dedikleri gibi %15 civarında.... uzun yolda bu oranın daha yüksek olduğunu söylüyorlar.... 23.02.2008 tarihinde taktırdım... aracını sürekli kullanan için yıllık fena bir rakam çıkmıyor... arabanın performansında da bir sıkıntı olmuyor bilakisi daha iyi olduğunu hissediyorum...

ekoyakı bende çok araştırdım... hatta Ankarada kullananan epey bir kişi ile görüştükten sonra taktırma kararı aldım... benim vectra cd 1998 model taktırdım.. arac taktırmadan önce 178-180 arası yakıyordu lpg de .... taktırdıktan sonra 2-3 depo bitirdikten sonra faaliyete geçiyormuş... şu anda 158 ytl. kadar düştü... yani dedikleri gibi %15 civarında.... uzun yolda bu oranın daha yüksek olduğunu söylüyorlar.... 23.02.2008 tarihinde taktırdım... aracını sürekli kullanan için yıllık fena bir rakam çıkmıyor... arabanın performansında da bir sıkıntı olmuyor bilakisi daha iyi olduğunu hissediyorum...

Ekoyak nerden ve ne kadara aldiniz? Bende taktirmayi dusunuyorum,uygulmasi kolay diye duymusdum.

şaşamazda Sonsoy Peugeo Servisi Var... Sadece Orasi Satiyor... 140 Ytl. Civarindaydi... Ayrica Adamlar 90 Gün Kullandi 30 Gün Içinde Iadesini Alalim Diyorlar... Yani Hiç Bir Kaybin Olmuyor... Ankarada 600 Civarinda Arabaya Takilmiş şimdiye Kadara 5-6 Adet Iade Gelmiş....

dizel düşünüyorsan bence jetta alacağına astra al derim. jettada vereceğin fazla para sadece motora gidiyor. ve 1.9 -2.0 dizel motoru var. ama astra sedan bana göre konfor olarak jettadan daha iyi. ve 1.3 dizel motor var. arkadaşların dediği gibi arabayı rahatlıkla kaldırıyor hatta beklentilerin üstünde performans sağlıyor. kısacası astra sedan cdtı alırsan
1-)alırken daha az para ödüycen
2-)vergi daha az ödüycen
3-)daha fazla konfor alıcan(bence)

arkadaşa aynen katılıyorum astraya vereceğin parayla jettanın yanına bile yaklaşamıyorsun hemde donanımı yetersiz

mazot 3 ytlyi aştı ve benzinle arasında pek bir fark kalmadı dizel alsan aradaki farkı amorti etmesi bayaa bir uzun zaman alır ben olsam benzinli astrayı düşünürüm

Ben yeni araba alirken yeni astra sedan, vw jetta, corolla, octavia, megan sedan'i denedim. Para mesele degildi cünkü aralarindaki fark cok kücük (Ayni motorla, 1.6 Benzin ve benzer aksesuarla: Jetta 18.500 Euro, Astra 18.000 Euro, Corolla ve Octavia 17.000 Euro, Megane da en ucuzu 14.500 Euro). Sonunda Astra Sedan 1.6 Enjoy plus (arti park senzörü, alarm, RCK Alu jant) aldim. Gercekten hosuma gitti. Araba cok iyi gidiyor, fazla yakit yakmiyor, konforu da cok iyi, bagaji büyük, yol tutusu neutral. Ben aylik ortalama 3 bin km yaparim, buradaki yollar da pek iyi degil ve gercekten arabadan cok memnunum ve simdilik hic sorun cikarmadi.

Son düzenleme:
dizelin bir avantajı kalmadı artık :D

Geri