2009 Astra Cosmo - Steam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cosmo abi sonuçta.

Bu sayfada benim sayemde hep yukarılarda. :D

Sen benim sayfamı hiç görmedin ama :D

linki ver seninkine de bakalım kardeşim =)

Ben sunroof a bayıldım ama kendi aracımı alırken de çok git gel yaşamıştım ve sonunda sunroof'suz aldım. Çünkü ben araba temizliğinde ruh hastası bir adamım:) Arabayı yıkarken, insanın aklına gelmeyecek yerlere değerim, yıkarım, silerim. Sırf bu yüzden sunroof u temizleyemem diye sunroofsuz alıyorum arabalarımı... Ama gerçekten çok hoş gözüküyor. Bir gün tedavi olursam eğer ki hiç sanmıyorum, sunrooflu araç ben de kullanmak isterim.:kop:

bende senden çok farklı değilim aracın dışı çok kirliyse ve kuyumuzda su kalmadıysa sadece dış yıkama için sonax a götürüyorum. ordakilerde artık beni biliyor ve içine dokunmuyor bile. içini kendim temizliyorum en ufak ayrıntısına kadar. sunroof alsaydın problem yaşamazdın çünkü çok rahat temizleniyor. arada elektrikli süpürgeyle aralarınıda süpürüyorum bitti gitti =)

Sunroof lu arabanın içine bindiğimde cam ile tavanın arasına çok kir girer diye caydım. Yoksa çok isterdim. Nasip değilmiş.:(

nasıl yani cam ile tavanın? perdeden mi bahsediyorsun acaba?

Sunroof'unuzun açıkken ki bir resmini çekebilirseniz daha iyi anlatabilirim. Ama o kadar da önemli değil, ben öyle düşündüğüm için dedim. Yoksa içinize sinmiycek bir durum değil.

yok yok zaten içime siniyor. demek istediğinizi anladım sanırım, mekanik parçaların olduğu bölümü kastediyorsunuz galiba.

Geri