2009 Astra HB CDTI aldık.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tunerrus'a katlıyorum, farklı bir durum var. Jantlar eski.. Yalnız Alper, benim araçta 2008 Njoy sp. ama jantlarım seninkiyle aynı. 2009 elegance lara özel bir durum değil. Belki de benimki sedan olduğu içindir.

işte aracımın fotosu;

Ekli dosyalar

• Resim 002 (Small).webp
    Resim 002 (Small).webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 25
bakın bu enjoy+sp 2008
http://www.sahibinden.com/1_3_cdti_orjinal_hatasiz_sahibiyiz-54WQQaXQQ13577414WQQpXQQdisplayitem

arkadaşın aracındakide benim gödüğüm elegance larda olan jant ama okadar önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü sizin jant comfort vectralarda da kullanıldı son dönemde ayrıca 2009 elegance olup şu jantla çıkanlarda var http://www.sahibinden.com/6500_km_de_astra_sedan_2009_model-36WQQaXQQ11324695WQQpXQQdisplayitem

sanırım hepsi 16" olduğu için şansa ne gelirse onu veriyorlar bayinin bir artniyetle yaptığını düşünmüyorum böyle birşeyi

bizimki daha güzel:)

arkadaslar benim araba hangi astra h gurubuna mensup astra sport h cdti 2005 sport paketi kesinde diyerlerini bilemiyorum Sizin yazdiginiz paketlere baktim bendeki araba daha degisik yaziyim siz söyleyin VIRAJ LAMBASI;X ENON;FAR YIKAMA;TAM DERI KOLTUK;ISITMALI KOLTUK;ELEKTIRIKLIVE ISITMALI YAN AYNALAR;KARARAN IC AYNA;ISIGA DUYARLI FAR;DIREKSIYONDAN KUMANDA;YAGMUR SENSÖRÜ DAHA BILMEDIGIM BASKA SEYLERDE VAR BIRDE OLMAYANLARA BAKIN YOLBILGISAYARI; MP3 CALAR YOK

arkadaslar benim araba hangi astra h gurubuna mensup astra sport h cdti 2005 sport paketi kesinde diyerlerini bilemiyorum Sizin yazdiginiz paketlere baktim bendeki araba daha degisik yaziyim siz söyleyin VIRAJ LAMBASI;X ENON;FAR YIKAMA;TAM DERI KOLTUK;ISITMALI KOLTUK;ELEKTIRIKLIVE ISITMALI YAN AYNALAR;KARARAN IC AYNA;ISIGA DUYARLI FAR;DIREKSIYONDAN KUMANDA;YAGMUR SENSÖRÜ DAHA BILMEDIGIM BASKA SEYLERDE VAR BIRDE OLMAYANLARA BAKIN YOLBILGISAYARI; MP3 CALAR YOK

astra h sport derken, aracınız 2 kapılı mı? öyleyse ondandır. Ya da avrupa da olduğundan paket içeriği farklılık göstermiş olabilir.

paketler farklılık gösteriyor. bizde essentia enjoy+elegance paket ve cosmo var

bendeki 4 kapi ögrendigim kadariyla tr de nasil bilmiyorum burda araci ilk alan kisi tek tek ne istedigini seciyo hatta internette kendim de yaptim tabi fiyatta yükseliyo

Geri