2009 Vectra C Motor Suyuna Yağ Karışıyor

Opelciyimm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . 2009 model Vectra C kullanıcısıyım . Aracımın motor suyuna yağ karıştırdığını gördüm . Özel servise götürdüm . Serviste yağ pompası contası değiştirildi . Su genleşme kabı değiştirildi .Aradan birkaç gün geçtikten sonra motor suyuna yağın karışmaya devam ettiğini gördüm . Servis bunun motordaki eskiyadan geldiğini söyledi . Bunun üstüne ben radyatör temizliği de yaptırdım . Fakat hala sorunu çözebilmiş değilim . Hala motor suyuna ya karışıyor . Ve aracım zaman zaman hararet yapıyor . Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa Ve bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim . Çok acil desteğinize ihtiyacım var . Çok sağ olun .

Erdem bey suyu yeni değiştirmenize rağmen su komple yağlanıyormu yoksa sadece suyun üst kısmında bir tabaka halinde yağmı görüyorsunuz ? Geçtiğimiz aylarda benim aracımda da yağ soğutucu değiştirildi. Bu işlemden sonra yaklaşık 1 ay boyunca haftada 1-2 defa su değişimi yapıldı. En son antifiriz koyduktan sonra bile halen su kabında mevcut antifiriz üzerinde 1 cm kalınlığında yağ mevcut. Kısacası tesisatın temizliği kolay olmuyor zaman gerekiyor...

Geri