Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence araba gayet güzel. babamda suan laguna 1 var 2002 model. buna aşık oldu. yaza cıkarken ya lag 3 normal 4 kapılı olanını ya da bunu alıcak umarım bunu alır bu arada fiyat 70.000 ytl civarından baslıcakmış diye yazılıyor genelde
objektif olarak eleştiriyorum araba güzel ama bazı eksik noktaları var misal önden baktığımda,tamponunun altındaki siyah plastik düşmüş gibi bir astra G görüyorum yani bişeyler eksik ve ayrıca Bi-Xenon koyduk ayağına sis farlarını kaldırmışlar hiç hoş olmamış önden bakıldığında bence eksikliği çok hissediliyo arkaya geçtiğimizde egzosları epey bi küçük kalmış bence son olarak Renault a tabiki para verilmez misal İnsignia nın şöle tek kapılısını yapsalar yalan olur bu araba
beğendim ama çok fazla "etkilenme" var aracın tasarımında. yine de iyi işler çıkartıyor renault bu sıralar, yeni symbol de tasarım olarak göze güzel geliyor bence.