2010 1.6 180HP ŞANZUMANDAN YOLDA BIRAKTI.. DAHA 50000KM BİLE DEĞİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dt.cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dt.cenk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
50-60km süratle giderken araçta şiddetli bir titreme oldu ve vites 2 de takılı kaldı geri vites de çalışmyordu, tam bir kabustu... afyon ankara yolunda kaldık çekici v.s. aracı ankaraya getirdik.. servis şanzumanın dağıldığnı, yenisinin takılacağnı, aracın garantisi 3-4 ay önce dolduğu için de servis tam 23000 tl fatura çıkardı, sürücü hatasından kaynaklandığını söyledi, nasıl bir hata yapmışım hala anlamış değilim.. kendi imkanlarımla yine orjinal parça kullanılarak şaşmaz oto sanayisinde çok daha uygun fiyata yaptırdım.. fabrikasyon hata olduğuna dair bilirkişi raporu alıp dava açmayı düşünüyorum böyle bir soygunculuk olamaz.. 

Ynt: 2010 1.6 180HP ŞANZUMANDAN YOLDA BIRAKTI.. DAHA 50000KM BİLE DEĞİL..

??? İnsan böyle şeyler duyunca korkmuyor değil çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun 23.000 tl mi istedi benmı yanlış okuyorum??

evet balgat opan 23000 TL istedi..

dt.cenk link' Alıntı:
sürücü hatasından kaynaklandığını söyledi, nasıl bir hata yapmışım hala anlamış değilim..

dşlilerin arasına demir falan sokmuş olabilirsiniz. yolda kalıp rezil olmak gibi bir hobiniz vardır belki.

23.000.. insanlar 23000 e yeni araba alıyor allahtan çift kavramalı falan bir şanzımanı yok opelin yoksa artık bir astra parasıda şanzımana verilir. Rahat olmasına rahat ama gördüğüm kadarıyla otomatik alırken 2 kere düşünmek lazım  :o

Geçmiş olsun, ben Japon üretimi sıfır km araçta daha ilk günden itibaren manuel şanzımanda senkromeç hatası yaşayıp epey de sıkıntılı günler çektiğimden benzer haberlere üzülsem de çok alışılmadık da gelmiyor, ama Toyota nın aracının arkasında duruşu apayrıydı - neredeyse sıfır km araç bile verecek oldular orası ayrı.

Böyle bir rezalet olamaz, iyi niyet garantisi diye bir şey var, tam olarak bu durumlar için geçerlidir. Mutlaka raporunuzu alın çünkü her halükarda haklısınız. Ne yani, garantisi bitmiş araba alamayacak mıyız? Rezil adamlar, 23K nedir ya? 5 daha versek sıfır Corsa alıyoruz onda şanzıman yok mu? O şanzıman da işçilikle takılmadı mı Corsa'ya? Rezillik başka hiçbir şey değil, mutlaka hakkınızı arayın...

Geçmiş olsun...

Böyle faturayı görünce insan kasko için nasıl hile yapmasın, ben açık açık söylüyorum allah korusun böyle birşey gelse başıma arabayı uçurumdan aşağı atarim , çok geçmiş olsun siz kaça yaptırdınız peki

OZAN ERDEM link' Alıntı:
23.000.. insanlar 23000 e yeni araba alıyor allahtan çift kavramalı falan bir şanzımanı yok opelin yoksa artık bir astra parasıda şanzımana verilir. Rahat olmasına rahat ama gördüğüm kadarıyla otomatik alırken 2 kere düşünmek lazım  :o
OTOMATİK..sanırım arkadaş düz viteste sıkıntı yasamış otomatık degıl..

Geri