2010 1.6 180HP ŞANZUMANDAN YOLDA BIRAKTI.. DAHA 50000KM BİLE DEĞİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dt.cenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 1.6 180HP ŞANZUMANDAN YOLDA BIRAKTI.. DAHA 50000KM BİLE DEĞİL..

Sanayiye gidip oradaki ustalarla bir ekip kurar 10.000 lirada para verirsen yeni baştan bir tasarlatırsın bütün markalar parmaklarını ısırır dancee

şanzuman otomatik mi mauel mi ben anlamadımda. eğer otomatik ise bi insan otomatik şanzumanı nasıl bozar hadi manuel olsa bozabilirsinde bence kesinlikle fabrikasyon bi sorun var ve 23.000 tl çok çok aşırı bi fiyat dsg bile 8-10 milyar arasına yapılıyo yetkili servislerde çok ilginç.çok geçmiş olsun:(

BÜLENT link' Alıntı:
OTOMATİK..sanırım arkadaş düz viteste sıkıntı yasamış otomatık degıl..

Yazılanlardan öyle anlaşılıyor ama 1.6 T 180 BG nin düz vites olan modeli mevcut mu ? Ben konfigratörde o seçeneği göremiyorumda

kenangokhan link' Alıntı:
Yazılanlardan öyle anlaşılıyor ama 1.6 T 180 BG nin düz vites olan modeli mevcut mu ? Ben konfigratörde o seçeneği göremiyorumda
evet  2010 yılında ilk cıkan 1.6 T ler düz vitesti..

23000 istenmesi bana pek inandırıcı gelmedi; dsgler bile arkadasın dedıgı gıbı 10000 civarı masraf cıkarıyor en fazla, 23bınde neymiş!

BÜLENT link' Alıntı:
bence arkadas fıyatı yanlış yazdı bu rakam olması mumkun degıl..
zaten konuyu acmış ses seda yok..

rakamı yanlış yazmadım otomatik orjinal şanzumana işcilik dahil balgat opal 23000 tl istedi.. hasarlı araçlardan orjinal parça söküp takan ustalar 6000-7000 lira civarında ücretlere hallediyorlar..

dreamofice link' Alıntı:
23000 istenmesi bana pek inandırıcı gelmedi; dsgler bile arkadasın dedıgı gıbı 10000 civarı masraf cıkarıyor en fazla, 23bınde neymiş

bu foruma yalan yanlış bilgiler ve rakamlarla destekli bir olay yazmadm sadece başımdan geçenleri siz opel sevenlerle paylaşmak istedim saygıdeğer arkadaşlar... servisin verdiği fiyat 23000..

Arkadaşlar, araçlarımızda sonradan ortaya çıkacak bu tip hatalar "gizli ayıp" tır. Gizli ayıp kavramı, T.B.K.'da alıcının ilk bakışta ve normal bir muayene ile anlayamayacağı ve zamanla ortaya çıkan ayıplar olarak açıklanmaktadır.

Siz aracı sıfır olarak aldıysanız, satıcının araçta sonradan ortaya çıkan gizli ayıpların sorumluluğu vardır. Bayiniz de Opel'le birlikte zincirleme olarak sorumludur. Kullanıcı hatası olmadığına göre yapılacak iş: mahkemeden aracın arızasının neden kaynaklandığına dair ve bunun gizli ayıp olup olmadığına dair tespit yaptırmanız, sonrasında ise bedelini veya ayıbın giderimini yine dava yolu ile satıcıdan ve/veya bayiden talep etmenizdir.

Aracı yaptırmadan tespit yaptırıp sonrasında aracı yaptırıp davanızı açabilirsiniz. Uzun ve zahmetli bir yoldur ama paranızı faiziyle alırsınız. Opel'e de güzel bir ders vermiş olursunuz.

Geri