2010 Astra H multimedya sistemi hk.

hocam çin mallarından uzak durun derim özellikle navimex ile başım çok ağrıdı. teknik servis diye birinin numarasını verdiler saat sabah 10 da aradım uykudan mı uyandı ne yaptıysa sert bir tavırla kutup başlarını sök düzelir diyip kapadı yüzüme

benim aracımdada cyclon marka takılı gayet memnunum çalışmayan hiç bir özelliği yok dreksiyondan kumandan için ek bir aparat takmadan hemen çalıştı tv dahi sorunsuz izliyorum (belediye yayını ) gerçekten tavsiye ederim
http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=203&uno=192

Vectramda Cyclone marka takılı fakat aracın eski sahibi cihazın üzerindeki geri görüş kamerasının soketini takmamış şı an kablolar boş boş duruyor yetkili serviste bile bu soket yok yardımcı olabilecek varmı

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vectramda Cyclone marka takılı fakat aracın eski sahibi cihazın üzerindeki geri görüş kamerasının soketini takmamış şı an kablolar boş boş duruyor yetkili serviste bile bu soket yok yardımcı olabilecek varmı

o ürünlerin çoğu markada birbirine uyumlu kablo ve parçaları var. başka markadan bulmayı deneyin.
kamera soketi derken hangi kabloyu arıyorsunuz? foto veya örnek var mı?

o ürünlerin çoğu markada birbirine uyumlu kablo ve parçaları var. başka markadan bulmayı deneyin.
kamera soketi derken hangi kabloyu arıyorsunuz? foto veya örnek var mı?
Kablo aramıyorum kablonun takılacağı soket cihazın arkasında olması gereken fotoğrafını çekip paylaşırım

üstat bende uzun zaman araştırdım daha kargom bugün geldi çarşamba almıştım. carvocal diye bir site var kredi kartına 6 taksitte yapıyor. ve oto elektirikçiye gitmeden kendim taktım dokunmatiği filan güzel tavsiye ederim. marka navimex.

ismail berke 900'e 7" androidli veriyor :D dolar yükseldi fiyatlar düştü anlamadım bu işi :D

Hocam necvox cihaz kumanda geri görüş hepsi var 600 liraya taktırdım
6135109533871150d7d410c67cdf0abb.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kablo aramıyorum kablonun takılacağı soket cihazın arkasında olması gereken fotoğrafını çekip paylaşırım

Hocam aracı tanıyan bi soket var o parca çok pahalı dediler şöyle diyim benm cihazın o parçasını başta takmadılar aracı teyp tanımadı kumanda geri görüş ışıkları bile ayarlayamadım o parca aracı teyp e tanitiomus servis söyledi 😊

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri