2010 AsTRa J 'Black Pearl'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41-kamer-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah, Allah kaza bela vermesin.Hani derlerya yafıl yafıl yanıyor, ha aynen öyle :)

cok sağol senin vectrada fena duruyo :)

hayırlı olsun kazasız belasız :) siyah beyaz kırmızı bu üç renk favori rengim yeni astrada :)

Hayırlı olsun Kamer. Ben insigna ile astra j arasında kararsızım, ikiside çok hoşuma gidiyor. Ama İnsignanın 1.6 120hp motorlarının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Onun için astra j düşünüyorum. Genel olarak memnunmusunuz acaba! Artı ve eksileri nelerdir?

Hayırlı olsun Kamer. Ben insigna ile astra j arasında kararsızım, ikiside çok hoşuma gidiyor. Ama İnsignanın 1.6 120hp motorlarının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Onun için astra j düşünüyorum. Genel olarak memnunmusunuz acaba! Artı ve eksileri nelerdir?
teşekkürler.öncelikle insignianın 1.6 120 hp moturundan haberim yok muhtemelen 1.6 115 hp dir o.
eğer 115 likden söz ediyorsanız performans acısından devirini aldın mı gidiyor ama alt devirlerde biraz sıkıntı yaşatıyor. yakıt tüketimi ise şehir içi 100 kilometrede 9 litre civarlarında. Araban konfor olsun yol tutuşu olsun Çok memnunum ama bi okadarda insigniayı beğenmiyor değilim karar vermek zor cidden hangisinizi beğeniyorsanız onu tercih edin bence

1.6 115 tir o zaman. Fiat bravo ile karıştırdım sanırım.:) Oda tercihlerim arasında. Bravonun tek artısı benim için ekonomik ve verimli bir motoru olması. Ama sanırım yine tercihim opel olur. Yeni astra performans olarak nasıl, tatmin edicimi.? Eski kasalarda alt devirlerdeki cansızlık yeni kasalarda varmı?

alt devirlerdeki cansızlık var ama bence bu normal cünkü arac 1400 kiloya yakın ve 17'' jant var bide üstünde ama devirini aldın mı gidiyor :)

Geri