2010 Astra J Photo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41-kamer-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah kazasız belasız gzl araç bu haftasonu showrumda inceledim cosmo modeli 1 nevide enjoy donanımlı yeni astra bana çok boş geldi ama snnki cosmo sanırım o yüzdn gzl dolu 1 araç

Allah kaza bela vermesin çok hoşuma gidiyor araç anlatsana biraz sürüşü nasil konforu nasil içi nasil yol tutuşu falan meet etmeni istiyorum araci

allah kaza bela vermesin sıfırın kokusu burnuma kadar geldi sanki :) bu kokuya bayılıyorum :)

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inş.

dikkatimi çekti, aracın ön kaput panjurun üst kısmında kesmiş tampona bağlamış altını tamamen. neden böyle bi eye gerek duydular acaba? değişik geldi gözüme..

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inş.

dikkatimi çekti, aracın ön kaput panjurun üst kısmında kesmiş tampona bağlamış altını tamamen. neden böyle bi eye gerek duydular acaba? değişik geldi gözüme..

Benim de dikkatimi çekmişti o, aracı incelediğimde kaputa kadar olan o bölümün plastik olduğunu gördüm. Sanırım ön kısım daha esnek tutarak yaya kazalarında yaralanmayı minimuma çekmek için yapılan bir uygulama. Normal kazalarda da bu durumun olumlu etkisi olur. Bu benim yorumum tabi..

Geri