ispanya çok iyi ama ben ermenistan maçını sabırsızlıkla bekliyorum.o maçı farklı alalım yinede gitmesinler dünya kupasına dert değil.milliler tek hedefiniz ermenistan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tipik fb'li galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasakta olur gibisindenispanya çok iyi ama ben ermenistan maçını sabırsızlıkla bekliyorum.o maçı farklı alalım yinede gitmesinler dünya kupasına dert değil.milliler tek hedefiniz ermenistan...
kura çekimi sırasında ikisi aynı gruba düştüğü an gülüşmeler meydana geldi kura salonundaingilterede bu arada hırvatistan'a düşmüş
tipik fb'li galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasakta olur gibisinden
Valla bir galatasaraylı olarak yıllardır fenere şansımız tutmuyo.Beşiktaşın bize şansı tutmuyo.fenerinde beşiktaşa tutmuyoniye öyle bi laf ediyimki sizi yenmediğimiz bi sene varmı tarihin tozlu sayfalarına bakarsan bulursun belki 95li yıllarda bence siz diyosunuzdur feneri yenelim şampiyon olmasakta olur diye.insan başkalarını kendisi gibi sanarmış insan psikolojisinde biz buna "ters psikoloji" diyoruz aslan parçasıııııııı
sizle beşiktaşı bilmem takip etmiyorumda bjk bizi kadıköyde biz onları inönüde yeneriz ortaklık var.ama sizi havada karada marsta venüste survivorda heryerde yeniyoruz.buda şans değil benceValla bir galatasaraylı olarak yıllardır fenere şansımız tutmuyo.Beşiktaşın bize şansı tutmuyo.fenerinde beşiktaşa tutmuyo
şahsen ben çoğu fenerliden böyle duydum bana gelince şampiyon olalımda feneri yenmesekte olur biz araç değil amaç peşindeyiz kuş tüğüniye öyle bi laf ediyimki sizi yenmediğimiz bi sene varmı tarihin tozlu sayfalarına bakarsan bulursun belki 95li yıllarda bence siz diyosunuzdur feneri yenelim şampiyon olmasakta olur diye.insan başkalarını kendisi gibi sanarmış insan psikolojisinde biz buna "ters psikoloji" diyoruz aslan parçasıııııııı
Ben yine fanatiklikten yana değilim.İyi oynayan hak eden kazansın diyorum.sizle beşiktaşı bilmem takip etmiyorumda bjk bizi kadıköyde biz onları inönüde yeneriz ortaklık var.ama sizi havada karada marsta venüste survivorda heryerde yeniyoruz.buda şans değil bence