2010 gsi buluşmasi-4 nisan pazar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yavuz abi yer ve zaman??

Arkadaşlar üzülerek söylemek zorundayım ki ben bu seneki buluşmayada katılamıyorum :(

25 Nisan tarihinde abimin oğlunun düğünü vardı ama tarihi 4 Nisan olarak değiştirmişler..

4 Nisan 2010 GSI buluşmasının detaylarını birkaç güne kadar netleştirip yazacağız.

Saygılarımla

Turgay gsi ını alsın gelsin gsı cılar günü onu geçip ,tarihi günü ölümsüzleştireyim...

Benim arabam sanırım boyada olcak o tarihte muhtemelen bende katılamıcam

Arkadaşlar üzülerek söylemek zorundayım ki ben bu seneki buluşmayada katılamıyorum :(

25 Nisan tarihinde abimin oğlunun düğünü vardı ama tarihi 4 Nisan olarak değiştirmişler..

4 Nisan 2010 GSI buluşmasının detaylarını birkaç güne kadar netleştirip yazacağız.

Saygılarımla

sen ve emre katılamıyor bi kaç kişi daha var olmadı 1 hafta atalım herkeze uyarsa...:confused::confused::confused:

"Listede yokum yani ehliyetimi emniyet hayranlığından aldı diyemi bu yoksaaa,, bensiz toplanıyyorsunuz da herşey boğazınızdan geçebiliyormuuu artıkın:(....
yazdımmm bunu bilesinizzzz,,sorumlulular kendi kendinii bilirr cvp yazıp afişe etmeyinnnn:)"

"Listede yokum yani ehliyetimi emniyet hayranlığından aldı diyemi bu yoksaaa,, bensiz toplanıyyorsunuz da herşey boğazınızdan geçebiliyormuuu artıkın:(....
yazdımmm bunu bilesinizzzz,,sorumlulular kendi kendinii bilirr cvp yazıp afişe etmeyinnnn:)"

gecmis olsun.
Ayni sakayi banada yapmislardi :)

Ben´siz toplaniriz ama sensiz asla :)

Geri