2010 İzmir İlk buluşması ( Biraz Farklı =) ) - 8 Ocak Cuma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olm oyun lan bu :) :) yalnız ali öyle böyle kurtarma şansınız vardı tabi ama sıfır parayla geldiniz en son bize, zaten o an otelleri satmanız gerekecekti, bizde nakit 10 milyondan fazla vardı,size gelsek de artık ortada otel de kalmayacağı için ondan bitirdik oyunu zaten...

Aynen oyun sonucta ali ya,ortagın memo bıle baktı ısın ıcınden cıkabılcek durumda degılsınız bıtırelım dedı :D sizde yanlıs hatırlamıyorsam 9 tane otel vardı bizdede 5 ama tabi sizin 5 tane otele bizim bir tanesi yetiyor kahverengi ve açık mavilere karşılık yeniköy mesela :) Toplam hasılatı bizim yeniköydeki kadar yapmıyordur bir kerede :D

Sizde nakit kalmamışken %40 mülk ve 10 milyon para mız vardı sen neden bahsediyorsun :D

Yokluğumdan istifade ortalığı kasıp kavurmuşsunuz :). İyiki gelmemişim, rakipler bayağı sıkıymış, valla iç çamaşırlara kadar elde avuçta ne varsa verirmişim:). Arkadaşlar kusura bakmayın toplantı geç başlayınca tahminimizden geç bitti. Sabat 5.00 kalkıp yola çıkmak zorunda olduğum için aranızda olamadım. İnşallah bir dahaki sefere.

bir sonraki buluşma ne zaman?

Yok biz o tarzda yapmıyoruz,yani yapmıyoruz dedim şu sebeple o tarz nasıl oluyor tam anlayamadım. Filmmi çevirelim :)

Bi araba alalim oyle bulusalim.. Sat dedin sattim hadi bakalaim hepberaber corsa:D

Olm hala bana tam rakamı vermıosun kı..Söle kardesım rakam su kadar cebımde dıe ben sana 3 gunde hayallerının arabasını bulucam :D

8500 e bana temizinden bi van bul baskada bisi istemiom:D gerisini zamanla yapariz

Geri