2010 model Astra H HB Dizel almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte bende onu diyorum azda olsa vw. opelden daha kaliteli demek istedim.
neden bu kadar tepki verdiğinize anlam veremiyorum .
sonuçta ne vw. ortağıyım nede opelin:D
ben objektif olarak yorumumu dile getirdim;)

tepki değil bende opelin hissedarı değilim fikir paylaşımı yapıyoruz yanlışlarımız varsa düzeltiyoruz ;)

konu off topic olmasın

tepki değil bende opelin hissedarı değilim fikir paylaşımı yapıyoruz yanlışlarımız varsa düzeltiyoruz ;)

konu off topic olmasın
evet topik yapmayalım:D:D
neyse şöle diyelim ...
en kaliteli araba bizim kullandığımız ve paramız yettiği arabadır :D

dizel astraların sesini fazla bulanlar var,kullanan biri olarak benim gördüğüm en sessiz dizel opeldir.Mevcut ses de son zamlardan sonra ninli gibi geliyor açıkcası

10 numaradır dizel astra h.. fiyat/performans açısından çok iyi derecede. vergiden avantajlı, yakıttan avantajlı, konfor dersen o biçim. tek eksiği alt viteslerdeki hafif ağır kalışı, ama hızını aldıktan sonra durduramazsın 3 ve 4. viteste sırtını koltuğa iter(yapıştırır demek biraz iddialı olur). pişman olmazsın hocam alırsan

Son düzenleme:
astranın yakıtı gayet güzel, kesinlikle pişman olmazsın. ses konusuna gelince de her dizel ısınana kadar biraz gürültülüdür ısındıktan sonra astra gayet sessiz oluyor.

bendede astra h cdti 1.7 var cok guzel bir arac yakitida fena degil benzine gore super 52 lt ye ortalama 1000 km yaparsin ama otabanda ama bilmiyorum 1.7 cdti turkiyede varmi saygilar

Gerçektende hem yakıt konusunda hem vergi konusunda sahibini üzmüyor, dizel'in sesi herkesin kulağına hoş gelmeyebilir ancak bir o kadar da o sesin hastası var :)

disel tabiki benzine göre daha sesli calisir ama disellerin icinde diye bilirim ki en sesiz olani ve az yakanidir eski arabam golf 4 dü o dahada sesli calisirdi uzun yollda da rahatsiz ederdi iki arabamlada anakara wiyana yaptim astra 1.7 vw 1.9 ben astra diyorum alacak arkadasa tavsiye ederim diseli bir de 6 vites ise daha iyi olur

Geri