2011 Astra 1.4t rölantide sallanma

galiba hocam, bu haftayida gecirip bi guncelleme paylasirim.gerci bundan sonra degisecek ne kaldi onuda bildigim yok :)

gecmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız

Kelebek adaptasyonu şart.
Aracın kilometresi nedir ?

115bin km hocam.adaptasyonu kendisi yapiyor dediler bana
Malesef kendisi yapmıyor, gittiğiniz usta/servis de MDI olmadığı için öyle demişlerdir.
Külbütör kapağı değişti mi hiç? Üstündeki diyafram yırtıldığında zengin karışım/titreme gibi belirtileri olabiliyor.

anladim hocam ben araci 1 ay once aldim sanirim degismemistir o parcayi nasil kontrol edebilirim

anladim hocam ben araci 1 ay once aldim sanirim degismemistir o parcayi nasil kontrol edebilirim
Zengin karışım hatası verene kadar bekleyin. Araç çalışırken rolanti de, yağ çubuğunu çektiğinizde yüksek basınçlı bir hava geliyor/külbütör kapağının sağ üstündeki diyaframdan ses geliyorsa arızalı demektir.

Gaz kelebegi adaptasyonu yeni araclarda sifir takilan gaz kelebegine yapilir. mevcut olan gaz kelebeginin durum ve pozisyonlari ecuya kaydedildigi icin hassas bir temizlikte adaptasyona gerek kalmaz. Tabi tutupda kelebegi tornavida ile kaziyarak temizlemediyseler yada kelebek arizali degilse

Gaz kelebegi adaptasyonu yeni araclarda sifir takilan gaz kelebegine yapilir. mevcut olan gaz kelebeginin durum ve pozisyonlari ecuya kaydedildigi icin hassas bir temizlikte adaptasyona gerek kalmaz. Tabi tutumda kelebegi tornavida ile kaziyarak temizlemediyseler
Elektronik gaz kelebeğine sahip tüm araçlarda en ufak bir müdahale sonrasında pozisyon ayarı yapılmalıdır. Amaç; gözle görülemeyen sorun var ise ortadan kaldırmaktır.

Geri