ama j kasalar çıkmadı söle dursun 3 4 sene daha çıkmasında şu aldıklarımız az eskisin sonra alalım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama j kasalar çıkmadı söle dursun 3 4 sene daha çıkmasında şu aldıklarımız az eskisin sonra alalım![]()
olsa keşke tasarımı özellikleri belli olsa herşeyi ama piyasaya az geç sürülse hem emrakımız gider hemde az para biriktiririzama abi artık yapacaklarsa söle ekrandı göğüstü 2 3 bin tl lik şeyler için abuk subuk manzeme kullanmasınlar yanı 30 bin olacagına 35 bin olsun ama aracı alınca gidip birde içine parça aramayalım yanı takıyorsan tak hepsine CID ekran mesela toplu taksa ona 100 dolar maliyet bindirmez araç başına
işte abi böle şeylerden kaçmasalar kendileri daha iyi sanki benmi para kazanıyorum yani bir alan beğenmesse 4 5 sene sonra aracını yenilerken başka markaya kayacak olan kendilerine olacak diye düşünüyorum
bence sedan astra G hepsinden yakışıklı..h kasanın sedanının sadece ön far tasarımını hoş buluyorum..arka stoplar berbat bence..
şu arka bagaj kapağı spoiler uzun zamandır kafamı karıştırıyor..güzel duruyor.ama boyası zamanla solarda belli eder mi diye düşünüyorum..denizli serviste gördüm bir tane spoilerli..boyası solmuştu..