2011 model 1.3 cdti astra araç almayı düşünüyorum

ben 1 ay önce Antalyadan bursaya gidip geldim. toplamda 245TL mazotla 1490km yaptım. bursa içindede kullandım trafikte. hızımda 80-110 arasıydı. ben aracımdan çoook ama çok memnunum. eğer bulabiliseniz orjinal hiç kaçırmayın.
benim aracım 2003 model. kısaca özellikleri.
elektrikli camlar
klima
abs
airbag
emniyet kemeri uyarısı
elekrikli ve ısıtmalı dikiz aynalar.
mercek far (xenon)
sis farı(xenon)
1.7 DTİ motor şuanda 102hp
ben çok memnunum sanırım 5 sene daha değiştirmeyi düşümüyorum.
şuanda 102 hp mi bende yaptırayım 102 hp oluyorsa biraz açıklarmısınız

Merhaba , Şu an astra 2004 enjoy model aracım var aracımın modelini yükseltmek istiyorum yeni kasanın maliyeti birde fazla geldi.bir önceki kasa olanı tercih etmek istiyorum.Şu anki aracımda LPG var gazla uğraşmakdan sıkıldım,ayarı bakımı vs.Yeni aacımı Dizel otomatik düşünüyorum 20.000 - 30.000 KM.de 2.el. bütcem 35.000 - 40.000 arası çok araştırma yaptım yine opelden vazgeçemedim.Eşim için otomatik düşübnüyorum ve aracın FUL olmasını istiyorum.Kafama takılan bazı soru işaretleri var yardımlarınızı rica ediyorum.

*Otomatik vitesde sıkıntı yaşarmıyım,problem yaratırmı ?

*otomatik vitesle şehir içi ve şehir dışı 1 depo ile kaç km yol yapabilirim.

*hangi modeli donanımlı

Teşekkürler.[/QUOTE

------------------------------------------------------------------
halen araç almadıysan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-enjoy-plus-tamamen-orjinal-100736830/detay/

incelemeni isterim dusunursen takas yaparız. Astra segmentınde ki küçük motor dızellerde otomatığı tavsıye etmem çünkü çogu yarı otomatık ve kullanmak ayrı marıfet istıyor ve çekişleri de pek hoş değil. elimdeki yeni kasa yı dusunursen telefonum var yardımcı olurum

Geri