2011 opel corsa 1.3 cdti 30000km bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan preg09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

preg09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar daha önce 1.3 75hp opel corsa dizel aracımı 15000km de aracımı satın aldığım aydın surtaş otomotivde bakıma soktum fakat memnun kalmadım. 15000 km bakımında tespit ettikleri garanti kapsamındaki değişmesi gereken parçayı halen getirtemediler. Yarın gaziemir mercanlarda aracımı 30000 km bakıma sokmayı düşünüyorum. surtaş 510 TL fiyat verirken bunlar 456 TL fiyat verdiler.Surtaşla yaşadığım sıkıntılardan dolayı surtaşa gitmeyeceğim kesin ama mercanlar hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

2 yeride bilmiyorum ama ben başka bir şey söylemek istedim yetkili servisler genelde yarı sentetik fıçı yağı kullanıyorlar, istanbulda artık tiksinmiş olduğum gedizler servisinin bir imkanı vardı piyasadaki kapalı kutu mobil1 0w-40 gibi tam sentetik yağları da sattıkları için (herhalde piyasanın 2 katına) yetkili servis bakımında bu yağları koyabiliyorlardı.. Gittiğiniz servise böyle bir imkan olup olmadığını sorun eğer varsa kullanın derim zaten o dandik fıçı yağına bile piyasadaki en kaliteli yağdan fazla fiyat çekiyorlar fiyatın çok oynayacağını sanmam

tam sentetik

Geri