2011 Opel Meriva AKA Revealed

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada, konu verilmişti

eskısınden guzel olmuş

Arka kapıların ters açılması fena olmamış. Genel olarak da çok kötü değil ama arka kapıların sacından çalmışlar biraz sanki. O nasıl bir iğrençliktir öyle... Hyundai Matrix'te vardı buna benzer bir şey. Aracı her gördüğümde gülerdim. Aynısını Opel yapmış! Bence sadece bu yanı bile aracın tasarımını öldürmüş.

nissan note a benzettim biraz.

bence rezil bir taasarım
bencede değişik olsun diye opele özgü o soft görünüm bozulmş :mad:

bu konuda ahkam kesmek haddim değil ama bilgilerime göre güzellik unsurlarından en önemlisi estetiktir. estetik de ölçülerin orantısı ile yakından ilgilidir. bu tasarımda ölçü de orantı da göremedim ben her tarafı ayrı telden çalıyor.

GalleryDetail.aspx

Arka camı otomatik bile değil :D ama kapıları terse acılıyor

bu konuda ahkam kesmek haddim değil ama bilgilerime göre güzellik unsurlarından en önemlisi estetiktir. estetik de ölçülerin orantısı ile yakından ilgilidir. bu tasarımda ölçü de orantı da göremedim ben her tarafı ayrı telden çalıyor.

Ben de bir tasarım mühendisi olarak şunu söyleyebilirim ki;

Bu araçta estetik unsuru, diğer Opel modellerinde olduğu gibi üzerinde durulan ve vurgulanan bir konudur...

Insignia ve Astra NG ile adını duyuran "Yenilikçi Opel Çizgisi"; Meriva'da da aynı şekilde uygulanmış...

Ben de bir tasarım mühendisi olarak şunu söyleyebilirim ki;

Bu araçta estetik unsuru, diğer Opel modellerinde olduğu gibi üzerinde durulan ve vurgulanan bir konudur...

Insignia ve Astra NG ile adını duyuran "Yenilikçi Opel Çizgisi"; Meriva'da da aynı şekilde uygulanmış...

yenilikçi çizgi ile estetik farklı şeyler değil mi. konu farklı gibi görülebilir ama bir bayan sözkonusu olduğunda onu güzel kılan ölçülerindeki orantı değil mi. ya da ben çok mu klasik düşünüyorum bilmiyorum ama güzellik ve estetik anlayışımı son zamanlarda en iyi yansıtan marka audi dir. onların kullandığı hatlar çok hoşuma gidiyor ve dikkat ederseniz uzun yıllar pek değiştirmediler modelleri.

Geri