2012 astra egzoz fikirleri

O dediğin sistemi burada usta bana düğmeli olursa 200 TL uzaktan kumandalı olursa 250 TL ye olur dedi , yapacağı şey aynı seninde yazdığın gibi orta susturucuyu tamamen söküp kendi yaptığı vanalı egzozu kaynatmak sonrası ise sana kalmış vana kapalı olursa araç normal orjinalinde nasıl çalışıyorsa öyle çalışır açık olursa duman direk son susturucudan değilde orta susturucudan çıkacağı için tatlı bir ses oluşur ;)

Dipnot : Usta başka hiç birşeyi ellemiyorum diyor yani katla manifoltla şunla bunla uğraşmıyorum diyor sadece orjinal orta susturucuyu söküp yerine kendim birleştirdiğim vanalı egzozu kaynatıyorum diyor
Ama vanalıdan sonra küçük bir orta susturucu şart.Yoksa kapalı konumda iken hiç bir fark olmaz.Yani olurda Yine baş ağrıtır.Ben ondan 400 500 dedim.Vanalılar 200 250 olur.zaten kumandalı kumandasız egzoz şekli aynı.Kumanda olursa küçük bir modül koyuyolar bide eline kumanda veriyolar :D

karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdeşim o corsa da olur astrada olmaz :P

Ama vanalıdan sonra küçük bir orta susturucu şart.Yoksa kapalı konumda iken hiç bir fark olmaz.Yani olurda Yine baş ağrıtır.Ben ondan 400 500 dedim.Vanalılar 200 250 olur.zaten kumandalı kumandasız egzoz şekli aynı.Kumanda olursa küçük bir modül koyuyolar bide eline kumanda veriyolar :D

Valla o kadar detayını sormadım kuzen :D ama ben yaptirtmadim çünkü hem maliyeti beni aşıyor hemde aracin egzoz sistemini garanti dışı bırakıyormus

Caner yine güldürdün :D

herkese teşekkür ederiyorum ilginiz için aslında pek arabadan anlamam yani ama dediklerinizi ustaya sorucam ve uygun olursa taktırcam ama bole sesini test etme gibi bi imkanım war mı internetten fln bide blow off olayına ne diyorsunuz

kardeşim gir youtube a..arabanın modelini motorunu yaz mesela 1.3 cdti exhaust yaz dökülsün önüne...

birde arabaya body kit tarzında bişyler yapmak istiyorum daha çok performans olarak araba 1,3 cdti ne dersiniz önerileriniz

birde arabaya body kit tarzında bişyler yapmak istiyorum daha çok performans olarak araba 1,3 cdti ne dersiniz önerileriniz
İstanbulu bilmem ama ben bir tane 1.7 dizel gördüm koç egzozda egzoz taktırıyorduk.Sesi şahane tam benzinli araç gibi.Egzozdan istediğiniz sesi duymak istiyosanız koç egzoz'a uğramak lazım...

Geri