- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lidercck link' Alıntı:Tesekkurler verdigin bilgi icinpeki bu on kapilarin usutundeki hoparlor tiz sesmi veriyo sadece
lidercck link' Alıntı:Birde dedigim gibi arkaya takacagim o hoparlorlerle arabanin akustugi nasil olur ?
lidercck link' Alıntı:Ozaman baya maliyetli olucak ve sport almadigima daha cok uzulucembu akustik kafama takilinca acaba servistekilerimi taktirsam 4u de ayni olsun diye dusunuyorum :s
MeRt link' Alıntı:Bu konuda sadece şunu söyleyebilirim...
Serviste iki tane orijinal hoparlöre vereceğiniz para ile piyasadan çok daha kaliteli dört adet hoparlör alabilirsiniz.![]()
arkaya park sensoru taktırınca ondada uyumsuzluk olacaktırlidercck link' Alıntı:Ozaman baya maliyetli olucak ve sport almadigima daha cok uzulucembu akustik kafama takilinca acaba servistekilerimi taktirsam 4u de ayni olsun diye dusunuyorum :s
topragım servıs dısardan parca takmazfatisali link' Alıntı:Peki servis takar mı ?
fatisali link' Alıntı:Peki servis takar mı ?
lidercck link' Alıntı:Ozaman baya maliyetli olucak ve sport almadigima daha cok uzulucembu akustik kafama takilinca acaba servistekilerimi taktirsam 4u de ayni olsun diye dusunuyorum :s