2012 Astra H aksesuar önerileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omurg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

Astra classic H metalik gri aracıma bir güzellikler yapayım diyorum internete bakınca hep apaçi türü örnekler çıkıyor. Aracın orijinalliğini çok bozmadan ufak değişiklerle neler yapabiliriz.

app plaka+turuncu park lambası(isterseniz amerikan park modulu takın ama cezası oldugu için ben kullanmıyorum bana kalırsa sizde kullanmayın park lambası iyi)+arka plaka aydınlatmalarını beyaz dipsiz ampulle degiştirin (cidden cok hos bir görüntü olusuyor app ile birleşince) +1 veye 2 numara cam filmi + arka difüzör ve egzoz baslıgı :)cam rüzgarlıgıda olabilir ama o biraz apaci işi gibi ben begenmiyorum

Ben de aynı noktadayım.Tekliflere açığım.Telefon tutacağı ile bile başlayabilirim.

Araç eger stock ise dış gorunus olarak: orjinal spoyler, tampon ve marspiyel ekleri, turuncu park lambaları, Opc sinyal çerçevesi v.b ile İç gorunus olarak: piano black kaplama, orjinal GM paspas, torpido rafı, renkli bilgi ekranı (CID) ile başlayabilirsiniz..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Nehir Gri)..

Arama motoruna Opel CID bilgi ekranı yazin orneklerine gorseller kismindan bakabilirsiniz.. Kisaca turuncu bilgi ekraninin renkli hali..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Nehir Gri)..

Geri