Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam aracı yaptıralı 3-4 ay olacak ama toplam hem ön takım hem arka takıma ortalama 3-4.000 tl civarı verdim işçilik dahil. Şimdi fiyatlar ne olmuştur bilemem bir araştırmanızda fayda var.
İyi günler optimal almayın sakın çok kalitesiz Buradaki yorumlara güvenerek aldım.15.000km dahi yapmadan(ki sakin ve dikkatli araba kullanan biriyim sert araba kullanmam) önsol ve arka sağ amortisörler yağ kaçırmaya başladı.Optimal gördüğüm en kalitesiz en dayanıksız yedek parçadır.Kullandığım araç Astra j
İyi günler optimal almayın sakın çok kalitesiz Buradaki yorumlara güvenerek aldım.15.000km dahi yapmadan(ki sakin ve dikkatli araba kullanan biriyim sert araba kullanmam) önsol ve arka sağ amortisörler yağ kaçırmaya başladı.Optimal gördüğüm en kalitesiz en dayanıksız yedek parçadır.Kullandığım araç Astra j
Hocam amortisör ,bir arabada asla ama asla orijinal dışında alınmaması gereken bir parça. aracın hareketi ile çalışmaya başlayıp, durması ile duran sürekli hareket eden bir parça. forumda defalarca denk geldi yazdık ama günümüz koşullarında çok iyi paralar orijinalleri muadillerine yöneliyoruz ister istemez. ama onlarda sizin örneğinizde olduğu gibi işçilik vs. orjinali ile aynı paraya geliyor. geçmiş olsun.