2012 Astra H OPC Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jettaco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah kazasiz belasiz kullan kardeşim:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konsol çok güzel olmuş. Bizim araçları Essentia temel alınarak zenginleştirdikleri için o bölgeler çok sade gözüküyor.

Bu folyo uygulaması ne şekilde yapılıyor, o çıta sökülüyor mu? Bir de renk tam olarak tuttu mu ton olarak merka ettim.

Maşallah kazasiz belasiz kullan kardeşim:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağolasın abi..bir dahaki bulusmaya daha iddaliyiz :bir:

Çok şık olmuş gerçekten

Teşekkür ederim İlker abi :)

Konsol çok güzel olmuş. Bizim araçları Essentia temel alınarak zenginleştirdikleri için o bölgeler çok sade gözüküyor.

Bu folyo uygulaması ne şekilde yapılıyor, o çıta sökülüyor mu? Bir de renk tam olarak tuttu mu ton olarak merka ettim.

Teşekkürler..dediğiniz gibi cok sade gerçekten...yaptıgım her yeri sökerek evde fön makinesinin yardımıyla yaptım..far anahtarının sökme prensibi var kolayca çıkıyor..o çıta işin en zor kısmıydı..çıtayı çıkarmak için orta bölümü (teyp,klima kontrol ünitesi ve ana parça) komple sökmek gerekiyor..tabi bunun için gerekli ekipmanlar.

aslında göğüsteki çıta ve far anahtarını arden mavi kaplamayı düşünüyordum..folyocuda cesaret edemedim.birde bu tonu bulunca böyle yaptım.renk aynı sadece biraz daha parlak :)

opc de bu şekilde mesela

Teşekkür ederim hocam. Gerçekten zor bir süreçmiş o çıtayı sökmek ama emeğine değmiş, maşallah çok yakışmış.

Teşekkür ederim hocam. Gerçekten zor bir süreçmiş o çıtayı sökmek ama emeğine değmiş, maşallah çok yakışmış.

cok zor değil aslında..youtubeda astra h konsol söküm videosu var..uygun tornavida uçları ve teybi sökmek için aparat yada ben deliklere uygun çivi kullandım..sökerken kod vs. sıkıntı olmasın diye söketleri sökmedim..

Cok guzel olmus, gule gule kullanin...

Opel Astra Classic III...

maşallah gayet güzel olmuş güle güle kullanın içerinin havası değişmiş :) Sağ sol havalandırma ızgaralarını yapcaktınız yapmamışsınız onlarda gri olsa çok hoş olur :) Bu arada kapı kolları çok iyi durmuş sökülmesi nasıl kolaymı ugrastırıyorumu :)

Geri