Mükemmel gözüküyor araç ötesi yok emeğiniz ortada kazasız belasız kullanın :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba,
ALLAH kaza bela vermesin. Maşallah çok güzel sade orjinal bir görüntü çıkmış. Aynısını yapmak istiyorum. Şuan malum kış. bahara doğru inşallah bende böle yapmaya başlarım. Yardımlarına ihtiyacım olacak
Mükemmel gözüküyor araç ötesi yok emeğiniz ortada kazasız belasız kullanın :good:
Teşekkür ederim siz niyetine girin ben yardımcı olurum
Çok teşekkürler beğendiginize sevindim..sizlerde kazasız belasız insallah
Haydi bismillah.
Sinyal cercevesi ile basladim. Ne pahali birseymis arkadas. Gözü kararttim aldim valla ne yapayim
Montaji kolaymis. Yarin resimleri eklerim artik.
Montajı yaptınızmı hocam bende almayı düşünüyorum ama can kardeşimin söylediği yöntem çok kafama yatmadı. Japon silikon yapmadan düzgünce simetrik nasıl montajlanır bu meret
geride durmasını gözünüze kötü gelmiyorsa ikisinide aynı hizada yapıştırabilirsiniz..ben orjinal gibi olsun istedim buda bu şekilde mümkün..zaten bi tarafta sıkıntı olmuyor..
1 senedir sıkıntısız kullanıyorum..
ayrıca diger konuda Boran beye sormuşşunuz..eğer öyle durmasını istiyorsanız cok basit zaten 2 dk iş.
farkındaysanız çerçeveler çok geride duruyor yani kapıya dayanmışlar..
benim bu şekilde içime sinmedi bende orjinali gibi olsun istedim..
Mesela bahsettiğiniz yöntemle kapıya bu kadar yakın olacaksa, şu ayar benim için yeterli.