konuyu unutturmayalım
aracımıza bu süre zarfında bir kac işlem yapıldı..
bunlardan ilki arka tarafta spor görüntüyü oluşturmak üzere steel marka egzoz ucu uygulaması yapıldı..
daha sonra forumdaki Alp arkadasımdan vanalı egzoza geçmesi sebebiyle 2 gün kullandıgı simota filtresini satın aldım ve montajını gerçekleştirdim..
sonrasında plakalıkların kötü görünümünden kurtulmak gerekti..arka plakamı ufak bi kaza sonucu yeniletip kalın baskı yaptırmıştım.bu nedenle sadece kötü görünen ön plakayı app bastırdım..
en son olarak en önemli eksiğimiz spor yayı halledecegim Allah'ın izniyle..
Vogtland 35 mm lik yayların siparişini vermiş bulunmaktayım daha elime ulaşmadı.montajlandıktan sonra fotoları ekleyecegim insallah..
Egzos ucu arac siyah olunca guzel durmus. Yay konusunda karar vermene sevindim. Plakanin fontu hosuma gitmedi
yorum almak için araba yıkama konusu yada komedi konusu falan acmak gerekiyor sanırım..yada bizim yaptıklarımız boş iş olsa gerek pek ilgi görmüyor.
6 ay sonra 2 mesaj sayisi olan birinden pm gelir ve " Kardesim selam. Egzos ucunu ne kadara aldin?? ne kadar taktirdin?? kime yaptirdin? "
Vogland yayları nereden temin ettiniz? ücret nedir? bu aralar bende corsa için araştırıyorum ancak döviz kuru nedeniyle gerçekten fiyatlar artmış.
Bu arada haklısın forumda elle tutulur konular gerçekten yorum almıyor.
Bu yuzden konu acmiyorum biliyorsun, yaptiklarimin cogundan haberin var bir suru de konu acabilirdim. Okumak en guzeli.
Tapatalk Pro