2012 Astra H Sedan aracıma lpg taktırdım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opel24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Ara 2012
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce Çorum Özençlerde BRC lpg taktırdım. Ustalıklarını ve müşteriye karşı olan davranışlarını çok beğendim. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum.
 
İnşallah aracınızda sorun çıkmaz ama servisin iyisi yaptıkları işte sorun çıkınca arkasında durup durmamasiyla belli olur diye düşünüyorum.
Sorunsuz bol tasarruflu sürüşler.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
valla şimdilik sorunsuz kullanıyorum. İnşallah böyle devam eder.
 
İstisna kaide bozmaz diyerek LPG taktıracak kişilere yeşil boncuk veren ustalar sorun çıkması durumunda ise tanımazdan gelmeye devam ederler ;) hayırlı olsun ;)
 
ben de bir sene önce taktırdım çorum Özençlerde aracım 2011 astra h. bir kaç gün sonra çalışırken sıkıntı çıkmaya başladı. aradım en kısa zamanda eleman gönderecem dedi. kar kışın artası tabi ocak ayı . bekleyemedim ben geliyim dedim , gittim işimi hallettiler lpg yi de doldurup gönderdiler beni. çok memnun kaldım ben de ............. maşallah bir denedir bir sıkıntı çıkmadı. sizde de çıkmaz inşallah.....
 
Ozencler ve mocan müşteri mağdur etmez evrak getirin altına imza atarım, o iki bayii esnaftir ve esnaf nasil olmali herkese öğretiyorlar ben bu iki bayii ile ilgili daha bir tane kötü yorum okumadım...

Inanmayan donanimhaber LPG bölümüne baksın okusun...
 
bende 2012 astra h aracıma 3 ay önce lpg taktırdım antalyada uludağ otogazda landi renzo markalı kiti taktırdım garantisi bozulmadı ilk taktırdıgım zamanlar 28 kuruş civarı yakıyordu ama araban zaman geçince 3 ayda lpg ile sadece şehir içi 2400 km yol yaptım araca en son depo tamamen boşken 50tl lik lpg aldım 19litle lpg tuttu araç tam 201 km yol yaptı bitti lpg ama bende baya ekonomik kullanıyorum 2200 deviri geçmiyorum... tabi benzinin performansını tutmayacak ama devir ekonomi devri..
 
Mocan da 1 tane şikayet konusu aklımda kalmış. Onda da şikayet biraz kişisel gibiydi. O kadar iş yapan bir yerde tek tük çıkar elbet. Hiç Lpg taktırmadım, benzinli aracım olsa düşünmezdim de. Ama taktıracak olsam, Kalkıp Ankara'ya gider Mocanları tercih ederdim. Yorumlar çok olumlu.
 
hayırlı olsun güle güle kullanın...
 
Geri
Üst