2012 Astra H Sedan aracıma lpg taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opel24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mocan da 1 tane şikayet konusu aklımda kalmış. Onda da şikayet biraz kişisel gibiydi. O kadar iş yapan bir yerde tek tük çıkar elbet. Hiç Lpg taktırmadım, benzinli aracım olsa düşünmezdim de. Ama taktıracak olsam, Kalkıp Ankara'ya gider Mocanları tercih ederdim. Yorumlar çok olumlu.

Ben de biliyorum bir adet ama manifolduna kadar onarımı yapılıp LPG iptalini ücretsiz yapmıştı Mocan, aynı kişiden bahsediyor isek, bahsetmiyorsak şikayet 2 olmuş demektir :D

Ben aracımı aldıktan tam 15 gün sonra taktırdım BRC marka lpg simit tank takıldı , aracımı sıfır almıştım 1 ağustos 2012 tarihinde 15 ağustosta LPG taktırdım

Benzini lıkır lıkır içiyor namussuz , araç corsa enjoy 1.4 twinport

Güven bey bende 2012 opel astra sedan enjoy plus sahibiyim.Aracım 2500 km de şu an.Samsunda yaşıyorum ama çorumluyum.Aracıma lpg taktırmak istiyorum ve aklımda özençler otogaz var.Siz de orada taktırmışsınız.Malum araçlarımız hala garantili.Garanti durumu ne oldu masraf ne oldu bunlar hakkında sizden bilgi almak istiyorum.Buradan zor olur.bana özelden tel numaranızı gönderirseniz sevinirim.İyi günler.

şimdi bu magnezyum hikayesi var . lpg ye dayanmıyomuş eriyomuş diyolar felan o iş ne iş ...?

Geri