Ynt: Astra J 1.3 Cdti Cosmo Beyaz Sunroof + Navi600 (Bugra)
hızınızı kaça sabitlediğinizi görebiliyorsunuz,sinyal kolunu çevirerek dijital hız göstergesine getirin,istediğiniz hıza gelince hızı sabitleyin.bugrakorkmaz link' Alıntı:Degerlı arkadaslar bugun arabamı teslım almıs hemen 70km yapmış biri durumundayım.Depoyu OPET ten fulledım.210 TL ye doldu agzına kadar.
Şuan 70km sehır dısı ortalamam 4.3litre olarak gorunmekte.9.9litreden dustu ve en son bu rakama geldi.Virajlarda zorladım aracı banamısın demıyor.AFL ye aşık oldum) Navi sistemi radyo panelı ve bluetooth olayını yarın kurcalayacagım ıyıcene.Hız sabıtleyıcısını beyenmedım Sabıtlemeyı actıgım zaman bır ekranın acılıp kaca sabıtledıgımı gostermesını beklerdım.Babamın Clio Grand Tour da bıle bu var... Onun dısında dizel ilk kalkış biraz sesli gibi geldi.Geri vitese gecip hareket ettiğimde tak tak ses gelıor arka taraftan.Nedir o anlamadım.1-2 hafta kullanıp buraya daha net yorumlarımı ve goruslerımı eklıcem.
Son olarak...
BU ARABAYA HANTAL DIYEN DOSTLARIN ALNINI KARIŞLAMAYA HAZIRIM... BEN PERFORMANSINI BEYENDIM.