15 Ara 2012 #21 ilkem07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ara 2009 Mesajlar 923 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Bu bodykit değilki sadece karlık giydirmişsin aracına ama yinede güzel olmus.
6 Şub 2013 #22 S systemcar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Mar 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et güzel olmuş güle güle kullanın..bunları silikon ilemi yapıştırıyorlar,vida atılıyormu..? spoyler montajı felan nasıl oluyor..?
güzel olmuş güle güle kullanın..bunları silikon ilemi yapıştırıyorlar,vida atılıyormu..? spoyler montajı felan nasıl oluyor..?
6 Şub 2013 #23 pentagram_zafer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2012 Mesajlar 162 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.antu.com system car' Alıntı: güzel olmuş güle güle kullanın..bunları silikon ilemi yapıştırıyorlar,vida atılıyormu..? spoyler montajı felan nasıl oluyor..? Genişletmek için tıkla ... arkadaşın yerine ben cevap vereyim şimdilik. çokomastik denilen siyah elastiki bir yapışkan ile montajlanıyor. vidalama ise sadece ön marşpiyel kısmına atılıyor. en azından benim aracıma yapılan işlemler bunlar oldu
system car' Alıntı: güzel olmuş güle güle kullanın..bunları silikon ilemi yapıştırıyorlar,vida atılıyormu..? spoyler montajı felan nasıl oluyor..? Genişletmek için tıkla ... arkadaşın yerine ben cevap vereyim şimdilik. çokomastik denilen siyah elastiki bir yapışkan ile montajlanıyor. vidalama ise sadece ön marşpiyel kısmına atılıyor. en azından benim aracıma yapılan işlemler bunlar oldu
12 Şub 2013 #24 S systemcar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Mar 2010 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et pentagram_zafer' Alıntı: arkadaşın yerine ben cevap vereyim şimdilik. çokomastik denilen siyah elastiki bir yapışkan ile montajlanıyor. vidalama ise sadece ön marşpiyel kısmına atılıyor. en azından benim aracıma yapılan işlemler bunlar oldu Genişletmek için tıkla ... hocam cevap için teşekkürler..peki bu çekomastik aracın kaportasında daha sonra bir sıkıntı çıkarırmı..? leke ,boya kaldırma vs...
pentagram_zafer' Alıntı: arkadaşın yerine ben cevap vereyim şimdilik. çokomastik denilen siyah elastiki bir yapışkan ile montajlanıyor. vidalama ise sadece ön marşpiyel kısmına atılıyor. en azından benim aracıma yapılan işlemler bunlar oldu Genişletmek için tıkla ... hocam cevap için teşekkürler..peki bu çekomastik aracın kaportasında daha sonra bir sıkıntı çıkarırmı..? leke ,boya kaldırma vs...
15 Şub 2013 #25 pentagram_zafer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2012 Mesajlar 162 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.antu.com system car' Alıntı: hocam cevap için teşekkürler..peki bu çekomastik aracın kaportasında daha sonra bir sıkıntı çıkarırmı..? leke ,boya kaldırma vs... Genişletmek için tıkla ... Hayır.hiçbir şekilde deforme olmuyor. Ufak bir trafik kazasından ötürü ön tampon değişti aracımda.arka hariç her taraf söküldü.en ufak zarar yok.tekrar taktılar. Şimdi sadece ön marşpiyel eksik.tekrar sipariş vereceğim.
system car' Alıntı: hocam cevap için teşekkürler..peki bu çekomastik aracın kaportasında daha sonra bir sıkıntı çıkarırmı..? leke ,boya kaldırma vs... Genişletmek için tıkla ... Hayır.hiçbir şekilde deforme olmuyor. Ufak bir trafik kazasından ötürü ön tampon değişti aracımda.arka hariç her taraf söküldü.en ufak zarar yok.tekrar taktılar. Şimdi sadece ön marşpiyel eksik.tekrar sipariş vereceğim.