2012 Corsa D'nin Eksikleri ?

corsa2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar meraba bikaç bişey söylemek istiyorum. 2012 ağustos çıkışlı opel corsa enjoyyy ve en full modelini aldım. Ama malesef en fuluu olmasına rağmen çok eksikleri var.
Bunlardan bence en önemlisi arka camların otomatik deil manuel olması. Bnce en önemli faktörlerden biri. Ya kardeşim ben bi dünya para weriorum buna sıfır alarak en fulu diosunus ama arka camları elle çewirip açıosun. Sonra koskoca 2012 en full corsa alıorum torpido da ışıklandırma yok ayrıca kullanışsız ve küçük yani koskoca opelde yakıştıramıorum. Sonra aynalar kontrol düğmesinde ışıklandırma yok , esp bence 2012 bi araçta olması gerekenlerden biri ama malesef yok sonra arka lastiklerde disc yok malesef kampana. Benim aracım dizel uzun yolculuklarda yeterli derecede ses yalıtımı zayıf içeri çok ses alıo normaldede biras bastın zamanda bras ses war. v.s yani daha sayabilirim. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir. Teşekkür ederim...

O konuda haklısınız aynı araca sahibim bende 1 ağustos 2012 tarihinde aldım aracımı sıfır olarak bana göre artıları ve eksileri şöyle

Önce Eksileri

Dar iç hacim (307 yi satıp corsaya geçmek gerçekten attan inip eşeğe binmek tabirine çok uydu)

Benim gibi 1.92 boyda , 97 kiloda biri iseniz araç size 1 numara küçük gelebilir

Arka camlar manuel ??? Buna bende bir anlam veremedim en son arka camları manuel olan Toros , şahinler kaldı sanardım ama 2012 model olupta mauel cama sahip olan araç varmış ve ben o aracın sahibiyim

Benzinde çok Yüksek yakıt tüketimi (aracı aldığımın 15.günü LPG taktırmak zorunda kaldım)

Aracım 1.4 100 Beygir olmasına karşın nedendir anlayamadığım bir hantallık var araçta hiçte 100 beygir gibi gitmiyor basınca , 2.0'lar tarafından tokatlanmak bana göre değil :)

ve Artıları

Rahat ve yarı deri koltuklar

Sportif ve hırçın dış görünüş

Buram buram kokan gerçek Alman Kalitesi (Hem aracın içinde hem dışında)

Sağlamlık ve çeviklik

Evet şimdilik yazacaklarım bu kadar aklıma geldikçe eklerim sonradan :D

ayna ayarlama düğmeleri ışıklı. arka camlar malesef corsalarda böyle :) zaten corsa fiyatına bu kalitede ben bir tek ibizayı biliyorum onunda ikinci eli yok. fiesta polo uçuk fiyatlı. corsa fiyatına göre iyi geliyor bana. ses yalıtımı b segmenti bütün araçlarda aynı. hatta poloda stabilize yolda taş çakıl sesleri komple içeride...

Sınıfına, fiyatına göre normal. Keşke bunlara bakarak alıp almama kararı verseydiniz.

yok ben saten bu araçda karar kıldım diğerlerne nazaran en iyisi ve görünüş bakımından bu en iyisiydi memnunum saten aracımdan ama en kötü bi torpidoya ışıklandırma koysalardı bunun maliyetinden ne olucak :)

işi çoklu halde düşünün :) arka camıydı torpido ışıklandırması,insan çok şey ister :)
bu sefer diyecektiniz paspas aydınlatma makyaj lamp.aydınlatma...

bence corsa d nin boşunun bile eksiği yok,bir arabada klima varsa o araba doludur,varsın ön camı çevirerek acayım :D airbag mairbag hikaye,öldürmeyen allah öldürmüyor :D

Torpido ısıklandırmasını max 2-3 TL ye halledebılırsınız ;) ben oyle yaptım buyrun Videoları, yardımcı olduysam ne mutlu bana ,

İLK VİDEO ARABADAN CIKARILMIS HALİYLE

http://movvit.com/player/video/8d71691293fe11e295b714dae9ef68f9

2. VİDEO ARABANIN ÜZERİNDEYKEN

http://movvit.com/player/video/85edc7be940b11e295b714dae9ef68f9

Cok basıt bir devre ve tamamen orjinal anahtar yerinden yapılma ;)

işi çoklu halde düşünün :) arka camıydı torpido ışıklandırması,insan çok şey ister :)
bu sefer diyecektiniz paspas aydınlatma makyaj lamp.aydınlatma...

bence corsa d nin boşunun bile eksiği yok,bir arabada klima varsa o araba doludur,varsın ön camı çevirerek acayım :D airbag mairbag hikaye,öldürmeyen allah öldürmüyor :D

Aga bende paspas ısıklandırma var :D , torpido ısıgı var , sis farı var , kol dayama var , Multimedia siistemi var :D Bide Essentia :) Ve bunların toplam maliyeti 300 TL yi geçmez ; Multimedya sistemı (tablet konsolda 199 TL) , Kol dayama armster cakması (32 TL ), Sis farları (65 TL) :D
(1.2 den ettıgım tasarruf+sacma bi vergi farkı+3000TL paket farkı cepte)

Ayrıca arka cam cevirmelıyse ne olmus sanki , bu bi eksik olmamalı bence , zaten arka koltuklarıma aldıgımdan berı toplasan 10 kez falan oturulmustur :)

Abi şahinden binince corsaya , hiç sesimi etmedim ısterse direksıyonu hıdrolık olmasın :D

:D walla kardeşim harika olmuş bikere torpido ışıklandırması ama sanki o sarı renge beyaz led ışık yapsaydın daha gösterişli dururmuş bide elektiriğği çakmaklıkdan sökmesekde pilli bi sistem yapsakda olurmu acaba orginalliği bozmak istemiorum çknü ama aracı şahane yapmıssın walla helal olsun

:D walla kardeşim harika olmuş bikere torpido ışıklandırması ama sanki o sarı renge beyaz led ışık yapsaydın daha gösterişli dururmuş bide elektiriğği çakmaklıkdan sökmesekde pilli bi sistem yapsakda olurmu acaba orginalliği bozmak istemiorum çknü ama aracı şahane yapmıssın walla helal olsun

ben garantı bozulmasın dıye cakmaklıktan aldım , sarı kullandım cunku orjınalı sarı :)
Bundan once pıllı bır calısmam vardı ayda bı pıl bıttıgınden sorun oluyor :/ ve saglıklı ısık vermıyor Pil 8V cunku...
Ayreıca cakmaklıgı sokmuyoruz ;) zaten torpıdoyu aldıgımızda cakmaklık kabak cıcegı gıbı cıkıyor ortaya ;)
Tesekkur ederım , sizde kazasız belasız kullanın...

Geri