2012 Corsa D'nin Eksikleri ?

eywallah kardeşim çok saol. Peki ben yapmaya kalksam becerebilirmiyim acaba sen baya maşallah torpidoyu fln komple sökmüssün :) bide sgorta fln da atabilir dedin korkuttun beni biras :) Ayrıca askerliğimi de ısparda komando tugayında yaptım ömrüm çürüdü walla :D

eywallah kardeşim çok saol. Peki ben yapmaya kalksam becerebilirmiyim acaba sen baya maşallah torpidoyu fln komple sökmüssün :) bide sgorta fln da atabilir dedin korkuttun beni biras :) Ayrıca askerliğimi de ısparda komando tugayında yaptım ömrüm çürüdü walla :D

Abicim acil cıkmam gerek , eger istersen birkac gune belkıde haftaya en ufak detayına kadar anlatabilirim , elımden geldıgınce yardımcı olabılırım , zor bisey degıl zaten ;) Su sıralar kusra bakmayın sınawlar varda cok yogunum ;)

tamam kardeşim ne demek

Corsa da cosmo donanım yok muydu :confused: en full olarak?

Corsalarda Cosmo paket olmaz ya essentinal (baz) yada enjoy (full) paket olur

Birde Color Edition var onda Enjoya ekstra olarak 3-4 aksesuar var örnek vermek gerekirse color editionlarda tavan orjinal fabrika çıkışlı cam tavan görünümlüdür arka stoplar orjinal karartılmıştır , havalandırma yerlerindeki plastik aksam aracın rengi ne ise o renktedir (beyaz ise beyaz , mavi ise mavi gibi) başkada bir espirisi yoktur color editionların enjoylardan

EcoFlex dediğimiz şey ise corsanın sadece DİZEL motorlu araçlarında bulunur , aracın az yakmasını sağlayan bir tuş olur kendisi o tuşa basınca araç kırmızı ışıkta bekleme konumunda iken kendi kendine motoru durdurur ve yeşil ışık yanıp siz ayağınızı gaza bastığınızda yine kendi kendine otomatik olarak aracı çalıştırır ve yoluna devam eder

Bence gereksiz bir mantık , sürekli kırmızı ışığa takılmıyorsak bir anlamı yok

Bundan önceki aracım ilk sahibi olduğumuz Nissan Primeraydı. 4 cam otomatik 2 airbag ön arka kol dayama abs bel desteği dijital automatic klima elektrikli aynalar vardı. 81000 km desatıp opel corsa 1.2 essentia aracımı aldım.. Çokta memnunum ki 23. günde 987 km oldu :) Şuan tam 7 Litre yakıt tüketimim var 0,316 yakıt tüketiyorum. Bence tek eksik var keşke aynalar elektirili olark kapansaydı :)

Yokmuş gerçekten yani yeni seride sunulmuyormuş eski seride makyajsızlarda diyelim cosmo donanım vardı çünkü...Essntia en baz donanım zaten..Enjoy mesela astralarda da vardı ve orta donanımlıydı bir de eleg paketi oluyordu..Sadece start/stop tan ibaret değil Uğurcum ayrıca 95 hp yerine 75 hplik 1.3 motor ile sunuluyor..Sırf ekonomi için..Daha düşük hp değerleri ve daha ince lastik ebatları ve en düşük CO2 salınımı ile cep dostu..Böylce uygun...Yani cosmo yok muydu derken şundan dedim en fullünü alıp nasıl arka camlar ve aynalar elektrikli olmaz piano black kokpit ve iç aydınlatma ile cid ekranlı yol bilgisayarı dedim...Cosmo yu kaldırmışlar..

eski kasada cosmo cok güzeldi . hele ki afl farlı ve cam tavanlı..

. gerci gene arka camları otm değil..

Bundan önceki aracım ilk sahibi olduğumuz Nissan Primeraydı. 4 cam otomatik 2 airbag ön arka kol dayama abs bel desteği dijital automatic klima elektrikli aynalar vardı. 81000 km desatıp opel corsa 1.2 essentia aracımı aldım.. Çokta memnunum ki 23. günde 987 km oldu :) Şuan tam 7 Litre yakıt tüketimim var 0,316 yakıt tüketiyorum. Bence tek eksik var keşke aynalar elektirili olark kapansaydı :)

halen aynalardasın ilkerrrrr :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri