2012 corsam' aranızdayım

corsa2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merabalar murat ben ankarada yaşıyorum. Bilgisayar proğramcılığıyla uğraşmaktayım. Aranıza 2012 model ağustos çıkışlı opel corsa enjoy la katılmış bulunuyor ve opelim ailesine katılmakdan dolayı mutluyum. Herkese selamlar....

Hoşgeldiniz benim aracımda 1.4 corsa enjoy ve en önemlisi bende 1 ağustos 2012 tarihinde sıfır olarak aldım :)

Hoşgeldiniz benim aracımda 1.4 corsa enjoy ve en önemlisi bende 1 ağustos 2012 tarihinde sıfır olarak aldım :)
ya ozman kardeşim sana birşey sorcam, gerçi ama bi anlamı yok sen 1.4 benzinli almıssın. Benimki dizel. Olsun yinede sorım ben ya senn aracın anlık tüketim ortalama tüketimi paylaşırmısın bi

ya ozman kardeşim sana birşey sorcam, gerçi ama bi anlamı yok sen 1.4 benzinli almıssın. Benimki dizel. Olsun yinede sorım ben ya senn aracın anlık tüketim ortalama tüketimi paylaşırmısın bi

Dostum cevaplamayı çok isterdim ama ne yazık ki bu sorunun cevabı benim arabamda yok çünkü aracım LPG li :D araç tüpte iken anlık gösterge hep 0.0 gösteriyor bende :D

Ama ne kadar yaktığımı sorarsan hemen cevap veririm

70 liralık gaza (29 LT gaz yapıyor) 284 KM yol gittim ve tüp bitti

Ortalama KM başına 25-26 kuruş yakıyorum yani

Merabalar murat ben (25) ankarada yaşıyorum. Bilgisayar proğramcılığıyla uğraşmaktayım. Aranıza 2012 model ağustos çıkışlı opel corsa enjoy la katılmış bulunuyor ve opelim ailesine katılmakdan dolayı mutluyum. Herkese selamlar....

Aramıza hoşgeldiniz.

Dostum cevaplamayı çok isterdim ama ne yazık ki bu sorunun cevabı benim arabamda yok çünkü aracım LPG li :D araç tüpte iken anlık gösterge hep 0.0 gösteriyor bende :D

Ama ne kadar yaktığımı sorarsan hemen cevap veririm

70 liralık gaza (29 LT gaz yapıyor) 284 KM yol gittim ve tüp bitti

Ortalama KM başına 25-26 kuruş yakıyorum yani

Ben de mi LPG taktırsam acaba ? Benzin ibresi hiç yerinde durmuyor :mad:

Geri