2012 İnsignialar Çok Can Yakacak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoğraflara bakmayın, üstten 3 tanesini zaten Türkiye'de görmek mümkün değil.
1.resim sadece internete yeni düşmüş bir çizim
2.fotoğraf OPC Line iç döşemeye ait, Opel Türkiye saçma bir düşünceyle Türkiye'ye OPC Line iç paketi getirmiyor, eskiden sadece dış paket alınabiliyordu ama artık dış paketini de getirmiyor...
3. fotoğraf yıllar öncesinin Insignia konsepti, GTC adında, Opel müzesinde sergileniyor.

1.4 hakkında da biraz bilgi veriyim, bana kalırsa kesinlikle 1.6 115'den daha mantıklı bir motor, gidişi de iyi, keşke en baştan 115'lik yerine bunu getirselerdi.
ayriyetten araçta start&stop özelliği var. tüketim hakkında da ben umutluyum bu motordan, aracını henüz yeni almış bir üyem daha ilk depo benziniyle İstanbul şehiriçi ortalama 8 litre yakmış (videosunu gördüm)

Photoshop olduğunu düşündüğüm Insignia coupe ler gerçek olsa veya GTC konsept piyasaya sürülse gerçekten can yakardı ama 1.4 motorla can değil cep yakacağını düşünüyorum ;D

gtc konsept calibra adıyla çıkacak

euro6 geliyor, dizelden kaçış dönemi yakın...

dizelden kaçmak mümkün değil kaldıki avrupada pek çok marka benzinli üretimini minumuma indirmiş durumda motroda arge yi dizelde yükseltmiş durumdalar en basidi bmw mercedes.. mercedes zaten korelilerle ortak dizelde arge içinde..

benimde dizeli sevdiğimden değil ama okuduklarım takiplerim ve gözlemlerim bu yönde.. benzine alternatif bir yakıt çıkarsa onu bilemem yada benzine kara bilicekleri bir yakıt türü çıkarsa onu bilemem.

avrupada pek çok ülkede artık dizele bio katkıda ekliyorlar bu hem kükürt oranını düşürüyor hemde yakıt maliyetlerini düşürüyor..

Türkiyede satmaz bu araba peugeot için de gecen sene aynını demiştim cok bilmis bir kardesimiz bana biryeriyle gülmüştü :D spor arac öyle olmalı ki ilk bakışta vay be dedirtsin bunda ve peugeot da o izlenim yok para vermeye değmez, ayrıca o cok bilmis kerdesımız gelse de bu konuda da gülse :D buna vereceğin paraya 350 z alırsın 5 yasında arabaya bindim dersin hiç olmazsa

Türkiyede satmaz bu araba peugeot için de gecen sene aynını demiştim cok bilmis bir kardesimiz bana biryeriyle gülmüştü :D spor arac öyle olmalı ki ilk bakışta vay be dedirtsin bunda ve peugeot da o izlenim yok para vermeye değmez, ayrıca o cok bilmis kerdesımız gelse de bu konuda da gülse :D buna vereceğin paraya 350 z alırsın 5 yasında arabaya bindim dersin hiç olmazsa

abi zaten bizim zevklerim çok benzer senin dediğin her şeyin altına imzamı atarım :D

Tahmin ettiğim kişi mi? :D :D

1.6, yada 1.7 dizel seçenekleri olsa Türkiye de daha çok satar

Geri