2012 Model 22.500Km'deki Aracım için ilan verdim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2012 Model 22.500Km'deki Aracım için ilan verdim...

Selamlar, öncelikle siz hayırlı satışlar sadece sport jantları satmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fiyat olarak düşündüğünüz bir şey var mı?

OGOKTAS link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

Aracım için ilan verdim, araçla ilgili hiçbir şikayetim yok hatta 3 hafta kadar önce taktığım sport jantlardan sonra araç tam istediğim duruma geldi. Neden sattığıma gelince Mayıs ayında evi taşıdıktan sonra aracı çok az kullandık( 4 ayda yalnızca 1.000km), eğer düşündüğüm gibi bir rakama satabilirsem farklı bir yatırım yapmak yada yılbaşına hatta belki ilkbahara kadar üzerine biraz daha ekleyip sıfır bir araç almak niyetindeyim. Fiyat belki biraz yüksek gibi görünebilir, gerçek binici arkadaşlar için 750TL gibi bir pazarlık payı var ancak aracımı 42.500TL'den 1 lira aşağıya satmayı düşünmüyorum :)

Not: Forumu bulmama aracım vesile oldu, burada çok güzel dostlarla tanıştım. Araç görevini tamamladı gidebilir ama ben buradayım :)

İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-15-haziran-2012-cikisli-22.500km-de-servis-bakimli-177647464/detay/

Öncelikle hayirli satislar.fiyat bence yuksek şundan dolayı aracin sağ 4 parçada boya var.on sol camurlukta boya var.sap on kapi değişmiş.sar arka kapi safi değişmiş. Bence araciniz bu kadar etmez karar sizin tabi.tekrardan hayirli satislar.

veysel 44 link' Alıntı:
bayram haftasına giriyoruz satışlar hızlanır, inşAllah biran önce istediğiniz fiyata satarsınız.

Sağol Veysel Hayırlısı olsun, acelemiz yok, o nedenle çok dert değil. Allah ihtiyaçtan sattırmasın kimseye, öyle olsa ilk arayana vermek durumunda kalırdık.

impartant link' Alıntı:
Selamlar, öncelikle siz hayırlı satışlar sadece sport jantları satmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız fiyat olarak düşündüğünüz bir şey var mı?

Çok teşekkür ederim, şimdilik öyle bir niyetim yok zira bende daha yeni aldım sayılır jantları. Dediğim gibi şuan için düşünmüyorum ama ileride düşünürsem mutlaka haber veririm size

velidurmuş link' Alıntı:
Öncelikle hayirli satislar.fiyat bence yuksek şundan dolayı aracin sağ 4 parçada boya var.on sol camurlukta boya var.sap on kapi değişmiş.sar arka kapi safi değişmiş. Bence araciniz bu kadar etmez karar sizin tabi.tekrardan hayirli satislar.

Teşekkürler, aracımın en ufak bir masrafı yok ve hasarlarınida açıkça paylaştımki zaten, bir darbe sonrasi degil sadece yuzeysel surtme kaynakli. Normalde çok daha ucuza yapilabilecekken görüldüğü üzere servis tamiratla ugrasmayip parca degismis. Tercih meselesi zaten okadar ettiğini düşünen olsaydı şimdiye kadar satılırdı. Benim gözümdeki değeri bu, 41.000 zaten gordu bayi 40.000 verdi takasta daha öncede yazdığım gibi Allah ihtiyaçtan sattırmasın ozaman 3e 5e bakamayız.

maşallah abi  greatt astra satıcısı olmak bile bir ayrıcalık  greatt

Hayırlı satışlar, inşallah tez zamanda satılır. Bu arada biara Bahçeşehirde toplanalım derim ?

ozgun88 link' Alıntı:
maşallah abi  greatt astra satıcısı olmak bile bir ayrıcalık  greatt

Sagol Hakan bekliyoruz, acelemiz yok 42.000'i veren düdüğü calacak  :D

Umut Hoca link' Alıntı:
Hayırlı satışlar, inşallah tez zamanda satılır. Bu arada biara Bahçeşehirde toplanalım derim ğ˜Š

Sagol Umut, acelemiz yok hayirlisi olsun :) bu aksam bir mekanda kesif yapacagim esimle, aslinda bildigim bir yer ama forumca gitmek icin fiyatlarinda makul olmasi gerekiyor. Daha once fiyatlar makuldu yine ayniysa bir sonraki bulusma icin onerecegim  greatt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri