Ynt: 2012 Model 22.500Km'deki Aracım için ilan verdim...
Aracının site filomuzdan ayrılmadığına sevindim abi
Astra ile 2.bahar yaşayacaksın
Aracının site filomuzdan ayrılmadığına sevindim abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:Arenaya da sosisliye kuru çekirdeğe bile raziyim abi
ozgun88 link' Alıntı:Aracının site filomuzdan ayrılmadığına sevindim abi
OGOKTAS link' Alıntı:Hakan Dogan ile aramizda ev borclari bitince birer tane keyif arabasi alma hayalimiz var, Dogan 2004 civari Q7 dusunuyor, ben ise 1998 -2000 arasi 911 dusunuyorum her ikiside simdilik 100bin civari 005hihih
Evet bende filoda kaldigina mutluyum, zaten satsaydim da aliciyi mutlaka siteye uye yapar araci filodan cikarmazdim
Piyasadaki C-elyese ve 301 in bile bir dünya para olduğunu düşünürsek ve senin aracinin yanina bile yaklasamayacagini hesap edersekOGOKTAS link' Alıntı:Bugün çok sevdiğim ve aracı bilen bir arkadaşım aradı, dayısı için araç aradıklarını ve aracı hala satıp satmadığımı sordu, satmadığımı söylediğimde konu para ise 42.000₺ verebileceklerini söyledi. Teşekkür ettim, 10 gün önce olsa satardım ama kafamda satma mevzusunu bitirdiğim için yok dedim umarım ileride pişman olmam
OGOKTAS link' Alıntı:Bugün çok sevdiğim ve aracı bilen bir arkadaşım aradı, dayısı için araç aradıklarını ve aracı hala satıp satmadığımı sordu, satmadığımı söylediğimde konu para ise 42.000₺ verebileceklerini söyledi. Teşekkür ettim, 10 gün önce olsa satardım ama kafamda satma mevzusunu bitirdiğim için yok dedim umarım ileride pişman olmam
Tolga KARACA link' Alıntı:Hayırlısı olsun kardeşim, bana göre bir defa satılmaya niyetlenilmiş aracın bendeki "ruhu" ölür ne yazık ki, satmaman mantıken çok iyi ama, manen biraz kötü olmuş bu açıdan.