Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:Arenaya da sosisliye kuru çekirdeğe bile raziyim abi![]()
ozgun88 link' Alıntı:Aracının site filomuzdan ayrılmadığına sevindim abi
Astra ile 2.bahar yaşayacaksın![]()
OGOKTAS link' Alıntı:Hakan Dogan ile aramizda ev borclari bitince birer tane keyif arabasi alma hayalimiz var, Dogan 2004 civari Q7 dusunuyor, ben ise 1998 -2000 arasi 911 dusunuyorum her ikiside simdilik 100bin civari 005hihih
Evet bende filoda kaldigina mutluyum, zaten satsaydim da aliciyi mutlaka siteye uye yapar araci filodan cikarmazdim![]()
Piyasadaki C-elyese ve 301 in bile bir dünya para olduğunu düşünürsek ve senin aracinin yanina bile yaklasamayacagini hesap edersekOGOKTAS link' Alıntı:Bugün çok sevdiğim ve aracı bilen bir arkadaşım aradı, dayısı için araç aradıklarını ve aracı hala satıp satmadığımı sordu, satmadığımı söylediğimde konu para ise 42.000₺ verebileceklerini söyledi. Teşekkür ettim, 10 gün önce olsa satardım ama kafamda satma mevzusunu bitirdiğim için yok dedim umarım ileride pişman olmam![]()
OGOKTAS link' Alıntı:Bugün çok sevdiğim ve aracı bilen bir arkadaşım aradı, dayısı için araç aradıklarını ve aracı hala satıp satmadığımı sordu, satmadığımı söylediğimde konu para ise 42.000₺ verebileceklerini söyledi. Teşekkür ettim, 10 gün önce olsa satardım ama kafamda satma mevzusunu bitirdiğim için yok dedim umarım ileride pişman olmam![]()
Tolga KARACA link' Alıntı:Hayırlısı olsun kardeşim, bana göre bir defa satılmaya niyetlenilmiş aracın bendeki "ruhu" ölür ne yazık ki, satmaman mantıken çok iyi ama, manen biraz kötü olmuş bu açıdan.