Ynt: 2012 MTV
ben de dün ödedim mtv mi
ben de dün ödedim mtv mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tescil tarihini yanlış giriyor olabilirsiniz.ErnesTo link' Alıntı:Arkadaşlar bişe soracam 0 araçlarda bayi mtv yi ödüyor, faturaları fln kontrol ettiğimde mtv ile ilgili bişey bulamadım. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MTV_SORGU
bu adresten bilgileri girip sorguladığım zaman " girdiğiniz bilgilere sahip araç bulunamadı" uyarısı geliyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Yeni araç alan arkadaşlardan biri sorgulayabilir mi kendini.
Polis cevirip MTV versini soramazkiErnesTo link' Alıntı:Ruhsata bakarak tescil tarihinide doğru giriyorum ama çıkmıyor Hakan Bey. Bayiler biriktirip birara toplu yaptırıyomuş bunları dedi arkadaşım belki öyle bişey vardır ozamanda aklıma şu takıldı polis çevirip mtv ödenmişmi diye sorduğunda ne diyecem ben 023hm Forumda bu ay içinde araç alan arkadaşlar var onlardan kontrol eden olursa ve sorun yoksa p.tesi bayiye uğrayıp sorayım. Aynı durumdalarsa boşa bayiye gitmiyim.
bence de sormaz şu ana kadar hiç sormadı çevirmede polisbulent_tnt link' Alıntı:Polis cevirip MTV versini soramazki