2012 Opel Astra OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OPC'nin oldugunu anladım da hiçbir yerde 2012 dizel gtc fiyatı hakkında bilgi yok. gelmeyecek mi turkiyeye yoksa?

bu araç GTC değil, OPC :)

o bayinin verdiği tarihe pek güvenmemek lazım :)

olabilir bende Astra GTC 1.4T otomatik full opsiyonlu 71500 e anlastik gibi, 2,5 - 3 ay dedi bakalim. Gorcez ne kadar dogru Temmuz sonu :D

olabilir bende Astra GTC 1.4T otomatik full opsiyonlu 71500 e anlastik gibi, 2,5 - 3 ay dedi bakalim. Gorcez ne kadar dogru Temmuz sonu :D

çok özür dilerim şimdi farkettim ben bayileri karıştırmışım, Gedizler ile bir sıkıntı yok, nedense Erdemir'le karıştırmışım :)

Bugun Gedizler den aldigim fiyat haftaya bir adet ASTRA GTC OPC geliyor full arac 140 bin TL her seyi dahil...

Yanlış bir durum olmasın burda?

Temmuz teslim dediler bana ve fiyat 140'ı bulmuyor. 140 naptınız yahu? 20 bin daha koyup Camaro SS alınır.

Fotoğrafları gördüğüm anda ağzımdan çıkan ilk yorumu sizinle samimi bir şekilde paylaşmak istiyorum.

ÖAAHHHHH!!!

Astra gtc almayı dusunuyorum sızce astranın hangı modelını alayım sport olarak full+full'unu alacam

Yanlış bir durum olmasın burda?

Temmuz teslim dediler bana ve fiyat 140'ı bulmuyor. 140 naptınız yahu? 20 bin daha koyup Camaro SS alınır.

Valla gedislerden soylenen fiyat o, artik bilmiyorum ne olur. Zaten GTC icin ozel siparis verdik ona bile fiyati duzgun veremedi. 71500 olur diyor ancak o gun geldiginde ne cikarsa onu odersin dedi. 15000 tl kaparo ile siparis gecilecek haftaya gidicem bakalim ozaman yine sorarim OPC yi ne olmus fiyat :D

corsa opc nin şişirilmiş-geliştirilmiş kaslı hali..;) kötü değil ama ilk aklıma gelen..:D

Arkadaslar ustdede yazdigim gibi astra gtc sport duunuyorum sizce gtc mi alayim yoksa baska modelimi

Geri