2012 Opel Kasko Ücretleri

Ynt: 2012 Opel Kasko Ücretleri

tonyhawk link' Alıntı:
yani uzun lafın kısası ben 1100 lıra dan yaptırdım gecen sene bu sene ne kadara yaptıracagım hıc ındırım olmazsa yaptırmayacam da o bakıma zaten surmuyorum garajda duruyor
hasarsızlık devam ediyorsa baya düşer benim 1100 den 600 e indi yanlız 950 çekmişlerdi birdaha hesaplayın hasarsızlık olması lazım dedim 600 e indi sizde dikkat edin yerse taktiği çok yapıyorlar

eşim de sıgortacı ona sordum evet dedıgınız dogruymuş
butun kırıterler goz onune alınıyormuş
gecen senekı hasarlar falan fılan işte

hasarsızlık devam edıyor zaten arac 5000 km de surmuyorum kı garajda yatıyor ayrıca tesekkurler  bırde unutmadan hangı sıgorta sırketınden yaptırdınız ben axa dan yaptırdım da acaba fıyat cok oynarmı

tonyhawk link' Alıntı:
hasarsızlık devam edıyor zaten arac 5000 km de surmuyorum kı garajda yatıyor ayrıca tesekkurler  bırde unutmadan hangı sıgorta sırketınden yaptırdınız ben axa dan yaptırdım da acaba fıyat cok oynarmı
benım bıldıgım axa bıraz pahalı bırde grupamaya sorun

zaten dıyorum ya en ucuz neresıyse ordan yaptıracam yada hıc yaptırmadan trafık sıgortasından devam edecem

tonyhawk link' Alıntı:
benim geçen senede bu senede garantide az kullanıyorsunuz ama bence yinede yaptırın ne olacağı belli olmaz durduğu yerde biri gelir çarpar birde kaçar kamera falanda yoksa adamı bulamazsınız komple size patlar

valla ben 1460 a yaptırmıştım aracı alırken
eşim küçük bir kaza yapmıştı kaskoyu anca 1650 ye yaptılar, eşimin yaşıda küçük hasarsızlığı bozdurunca fiyat arttı tabi
tüm kasko firmalarını gezdim hepsi ağzını inanılmaz ama 2000 tl den açtı :D
araçta afl olduğu için ve her iki far 3 bin tl gibi bir fiyat olduğu için sırf bu  yüzden bile kasko yaptırılmalı
parça fiyatları uçuk, ne olacağını bilmiyoruz
astraowner'ın dediği gibi biri vurup kaçsa bir sürü masraf çıkacak

hakan bey kucuk kaza ama sanırım 10 mılyara yakın tutmuştu degılmı masraf

bulent_tnt link' Alıntı:
hakan bey kucuk kaza ama sanırım 10 mılyara yakın tutmuştu degılmı masraf
aynen 30-40 ile giderken yapılan bir kazaydı ama işte afl 3 bin tl den başlıyor
ön tampon,sis, park sensörleri, panjur vs ler derken parça fiyatları uçuyor

bence kaskosuz bu arabaya hayatta bınılmez

Geri