2012 Yeni Astram yakında bende..

Ynt: 2012 Yeni Astram yakında bende..

bulent_tnt link' Alıntı:
Bugra aracin proformasi gelmeden nasil krediye basvurdun.
1Şase numarasına kadar belli bir arac.
2.Garanti Opel Finans anlaşması var.

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Uzun süredir beklediğim aracım sonunda gemiye yüklenmiş durumda.
1.3 Beyaz Cosmo+CD600(500 degıl dıkkatınızı cekerım)+Sunroof aracımın 15 gune kadar bende olacagı bılgısını bugun aldım.
2012 model araçlarda sadece Navigasyon sisteminde ufak bir yenilik yapılmış.CD500ler CD600 olarak guncellenmış.
SD kart okuyucu yuvası eklenmiş.Bakalım gelicek ve gorucez..
Herkese sel

Size eylül ayı içinde geleceğini mi söylediler:) ben çorlu opel inandan sipariş verdim ekim ayı içinde geleceğini söylediler ancak net bir tarih veremediler. :) Ayrıca gemi takip olayını sordum forumdan takip ettiğim kadarıyla ancak oradaki yetkili bayan böyle birşey olmadığını kendilerinin bile henüz 2012 araçların ne zaman geleceği hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi. Sizin dediğiniz gibi eylül ayı içinde gelir umarım:)

jackson link' Alıntı:
[quote author=bugrakorkmaz link=topic=2253.msg46319#msg46319 date=1315859494]
Uzun süredir beklediğim aracım sonunda gemiye yüklenmiş durumda.
1.3 Beyaz Cosmo+CD600(500 degıl dıkkatınızı cekerım)+Sunroof aracımın 15 gune kadar bende olacagı bılgısını bugun aldım.
2012 model araçlarda sadece Navigasyon sisteminde ufak bir yenilik yapılmış.CD500ler CD600 olarak guncellenmış.
SD kart okuyucu yuvası eklenmiş.Bakalım gelicek ve gorucez..
Herkese sel

Size eylül ayı içinde geleceğini mi söylediler:) ben çorlu opel inandan sipariş verdim ekim ayı içinde geleceğini söylediler ancak net bir tarih veremediler. :) Ayrıca gemi takip olayını sordum forumdan takip ettiğim kadarıyla ancak oradaki yetkili bayan böyle birşey olmadığını kendilerinin bile henüz 2012 araçların ne zaman geleceği hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi. Sizin dediğiniz gibi eylül ayı içinde gelir umarım:)
[/quote]
Valla servisten ve opel lojistikten aldığım bilgi bu yönde. Doğrulugu ve detayını bılemıyorum

Aracınız hayırlı olsun, bekleme sürecini iyi bilirim ( aracını 75 gün beklemiş biri olarak) :) en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah...

Sanırım şuanki fiyatları ve sizin aracınızın modelini göz önünde bulundurursak, aracına en fazla parayı verenler listemizde zirveye yerleşeceksiniz buğra bey :D Hayırlı olsun, en kısa zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim.

markopasa86 link' Alıntı:
Sanırım şuanki fiyatları ve sizin aracınızın modelini göz önünde bulundurursak, aracına en fazla parayı verenler listemizde zirveye yerleşeceksiniz buğra bey :D Hayırlı olsun, en kısa zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim.
Öncelikle teşekkürler.Aslında öyle bir niyetim kesinlikle yok.Kimse istemez çok para vereyim ancak ben Opel mağduru oldum. 2 ay önce bana bulduk dedikleri araç vardı.Günlerden Cuma idi.Dediler pzrtesi işlem yapalım.Tamam dedim ama tutmuş bölge müdürlüğü aracı satmış :)
Öle olunca bekledim.Aslında 2012 de almak istedim çünkü 2010 ve 2011 deki kronik sorunlar umarım geri feedback ile çözülmüştür diye düşünüyorum ama araç gelince görücez.
Allah herkese nasip etsin, ben 4 ay kadar bekledim isteğim aracı bulsunlar diye..

Geri