2013 1.6 astra edİtİon lpg tavsİyesİ

Yinede atikerin malzeme kalitesi net bir sekilde brc ya da landi den dusuk ustalık cok daha onemli ama enjektorlerin yapisi hızı regulatorün saglamligi ecu ve yazilimi vs.de dusunuldugunde yeni nesil bir arac sonucta ben brc takın derim ve tabiki usta cok onemli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Khein enjektorlu kitMTM bence en saglıklısı. ben uzun arastırmalar sonucunda karar verdim ve dun taktırdım. şimdilik 70 km kullandım benzinle arasında ne performans nede ses farkı var.
 
Bircok opel servislerinin sifir araclara garantiyi bozmadan landirenzo taktigini biliyorum..bende yeni 2007 astra 1.6 115hp aracima landirenzo evo yaglamali sistem taktirdim 2 yil motor garantisi veriyor ve ariza lambasi yanmiyor .bildigim kadariyla brc de bu risk mevcut genelde bir.sure sonra yandigini duydum kullanmadigim icin ne kadar dogru bilmiyorum..bir aylik surecte bir sknti yasamadim suan icin memnunum ayrica Motor cekisinde hicbir fark hissetmedim ve shellden litresi 2.05 ten 60tl lik gazla 340km yol yaptim (yaklasik 150km si sehir ici)..2bin km sonra ayarlarina bakilcak daha dusermi bilmiyorum ama bu verilerde fena degil tabi gazlarin ucuzlamasininda etkisi buyuk..herkesin belirttigi gibi birinci faktor is ustada bitiyor ama kit lerin kalite etkiside de azimsanmicak kadar vardir diye dusunuyorum..

2007 Astra hb 1.6 Cosmo easytronic
 
valla arkadaşlar 36000 deki aracıma en kaliteli kitlerden birini taktırdım 3000 liraya yakın para harcadım 71000de motoru kucağıma aldım 1800 liraya motoru yaptırdım uyuz oldum en az 3000lira zararlada arabayı sattım 8000 lira civarında cebimden para çıkışına neden oldu sonra gittim sıfırını aldım.yaklaşık 35000 km lpgli kullanmıştım ne kadar kar etmişimdir sizce...
yaşadığım sinir stress te cabası
 
ya yazmıyayım banane diyorum sonra okuyorum arkadaşlar 2000 km dir biniyom sorun yok,3000 km dir biniyom sıkıntı yyok ,2 sydır biniyom çok güzel 4 aydır biniyom on numara.. ya üzülüyorum dayanamııyorum yine yazıyorum ya arkadaş arabaya tüpü daha yeni takmışsınız ne kullanmışsınızki daha arabanın deposuna işesem o kmde sorun olmaz bu arabaların motorları lpgde kesin olarak sorun çıkarıyor...
 
takma arkadaşım kralını takma opele LPG takma arabana yazık etme...
 
Lovato problem.arkadaşımda Astra h,babamda Jetta var ikisi De lovato değil arıza lambası pavyon gibi esc,esp ve motor arıza lambaları yanıyor.
 
Eski aracımızda (2009 Polo Trendline 1.4) Lovato takılıydı (Lpg ile 4. yılına girdi) bir tane bile arıza ışığı yanmadı. O araca şans derseniz 2010 Toyota Corolla 1.6 (Yine Lovato Lpg vardı) satana kadar yine bir tane bile arıza ışığı yakmadı. Sorun Lpg'de değil, yanlış montajda..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Hakim Gri)..
 
Geri
Üst