2013 astra classic aldım

mehmet5101

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2013 astra clasic aldım şuan 400 km de ama aklıma takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle aldıgım günden beri 3 defa oldu kısa mesafe gidiyorum 10 veya 15 km devirli bi şekilde kullandıktan sonra stop edince 15 ile 30 sn arası motor fan açıyor bulundugum yer niğde hava sıcaklıgı normal iken

diğer sorum sankı yolda giderken on izgaradan içeri sıcak hava üflüyor herşey kapalı iken yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar 2013 astra clasic aldım şuan 400 km de ama aklıma takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle aldıgım günden beri 3 defa oldu kısa mesafe gidiyorum 10 veya 15 km devirli bi şekilde düz yolda durmadan sonra stop edince 15 ile 30 sn arası motor fan açıyor bulundugum yer niğde hava sıcaklıgı normal iken

diğer sorum sankı yolda giderken on izgaradan içeri sıcak hava üflüyor herşey kapalı iken yardımcı olursanız sevinirim

Yazıktır gunahtır , gavur malı gıbı kullanmanıza gerek yok , opel stop ettikten sonra kolay kolay fan acmaz...

Bu arabalarda zaten motor acma dıye sagır kalma dıye bısey yok , rahat bı sekılde yormadan kullanabılırsınız...

Yazıktır gunahtır , gavur malı gıbı kullanmanıza gerek yok , opel stop ettikten sonra kolay kolay fan acmaz...

Bu arabalarda zaten motor acma dıye sagır kalma dıye bısey yok , rahat bı sekılde yormadan kullanabılırsınız...

devirli kullandıgımı izah ettim okusaydınız 2500 devirde 10 dk kullandım sadece

hayırlı uğurlu olsun. O kadar çabuk fan açmaması gerek bencede.ama hava çok sıcak ve düşük vites birarada olursa o kadar süre calismasida normal yani.

Araç durmadan stop etme tarzına bizde halk arasında bisiklet gibi araba sürmek derler :) yanlış anlaşılmasın lütfen

peki ön ızgaradan klorifer kapalı iken hava gelmesi normal mı

normal.
sağdaki ısı derece düğmesini çevirip ısıyı düşürün sıcak hava gelmez.

veya bir süre hava sirkülasyon düğmesini açık konuma getirin sıcak hava kesilir. 3-5 km sonra tekrar kapatın. kanallardaki sıcak hava boşaldıktan sonra problem kalmaz. aslında kafanıza takmayıp 3-5 km yol giderseniz soğumaya (dış hava sıcaklığına kadar) başlar.

güncelll 10 veya 15 km devirli bi şekilde kullandıktan sonra stop edince 15 ile 30 sn arası motor fan açıyor bulundugum yer niğde hava sıcaklıgı normal iken sizin araçınızda böyle oluyormu

güncelll 10 veya 15 km devirli bi şekilde kullandıktan sonra stop edince 15 ile 30 sn arası motor fan açıyor bulundugum yer niğde hava sıcaklıgı normal iken sizin araçınızda böyle oluyormu

Merhabalar , size yukarıdada bu konudan bahsetmıstım

Mehmet bey , aracınızın stop edınce fan acması neredeyse ımkansız denecek kadar zor bir durumdur , bunun için bayagı ugrasmak gerekır , ben corsa 1.2 de daga tırmandıktan sonra bile bu durumla karsılasmadım ve karsılasmamda nerden bakılsa ımkansız gibi bişey , yada ben arabama bunu yapacak kadar hain birisi degilim...

Bakınız arabanız 95 dereceyı gectıkten sonra Fan ilk kademesinde calısır ve derece arttıkça kademeli olarak 3. kademeye kadar gelir , eger 105 dereceyı gecerse, arac stop ettıkten sonra fan calısmaya devam eder... 105 derece oldukca uçuk bir rakamdır , eger biraz uzun sure bu sekılde arabayı kullanırsanız conta yakmanız yakındır... Bence araba kullanma konusunda biraz kibar olsanız (devırsız kullanma-normal kullanma) bu tarz hıcbır sorunla karsılasmazsınız ;)

NOT: Devirli kullanıyorum dedıgınız ıcın bu yorumu yaptım...

Geri