2013 Astra J 1.6 Filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erendn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erendn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese hayırlı forumlar. 2013 Astra j 1.6 benzinli aracım var. periyodik bakımı yapılacak. Parçalarını internettten almayı düşünüyorum fakat internette benzin filtresini bulamadım. bi kaç yerde olmadığı yazılmış ama inanamadım :) var mı acaba bunun aslı ?

Herkese hayırlı forumlar. 2013 Astra j 1.6 benzinli aracım var. periyodik bakımı yapılacak. Parçalarını internettten almayı düşünüyorum fakat internette benzin filtresini bulamadım. bi kaç yerde olmadığı yazılmış ama inanamadım :) var mı acaba bunun aslı ?

Sanayide özel serviste periyodik bakımını yaptırdım. Onlar da dedi benzin filtresi yok bu araçlarda diye.

Bir süredir benzin göstergem en dipte takılı kalmıştı. Fulleyince de düzelmiyordu. Bakım yapılırken benzin deposunu söküp indirdik. Çalkalanma önleyici plastikler yerlerinden çıkmış, şamandıra da bunlara takılmış. Parçaları çıkarınca sorun düzeldi. (Trakya yollarının berbatlığından arabaların heryeri oynuyor maşallah)
O arada benzin pompasını da mecburen çıkardık. Onun herhangi bir yerinde de filtre yoktu. Liftteyken arabanın altına da baktım, orda da yok. Bu benzinler o kadar mı temiz de filtre koymuyorlar arabalara şaşırdım valla. Belki başka bir çözüm bulmuştur Opel de biz bilmiyoruz :D

çok sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için :)

Geri