Ynt: 2013 Astra J - Ayna Altı LED
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, power ledi slikonlayıp su almıcak kıvama getirip kullanmak istiyorumda sadece şu kalın cırtı nasıl susta olarak kullanıcağımı anlamadım. Bunun dışında beni zorlucak bişey olucağını sanmıyorum.
madmax50 link' Alıntı:Kardeşim dışarıdan kolay gibi görünsede işlem sizi epey zorlayacak bunu bilin. İlk olarak kapı döşemeleri ve aynalar sökülür. Aynanın menteşesinden kablo geçirmek çok zor burada kalın cırt kelepçeyi susta olarak kullanarak kabloyu geçirebilirsiniz. Kapı soketinin boş bölgesinden matkapla bir delik açıp kabloyu buradan karşıya geçireceksiniz. Ayrıca tek power led tavsiye etmem. Eksi yönü su alıp çabuk bozulabilir yapıda. Su geçirmez kaliteli Samsung ledleri buradan temin edebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ayna-alti-aydinlatma-ledi-10-tl-beyaz-168697967/detay
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, power ledi slikonlayıp su almıcak kıvama getirip kullanmak istiyorumda sadece şu kalın cırtı nasıl susta olarak kullanıcağımı anlamadım. Bunun dışında beni zorlucak bişey olucağını sanmıyorum.