2013 Corsa 3000 Deviri Geçmiyor

Dizelini bilmiyorum ama shell den aldığım benzinde arabam diğer markalara göre özellikle yokuşları daha bir rahat çıkıyor ve bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki daha rahat hızlanıyor gibi geliyor bana.

2012 den bu güne kullanıyorum dizelini. Kesinlikle çok farklı özellikle uzun yolda süper. Tek dezavantajı motor bir tık daha gürültülü çalışıyor

Shell daha önce hiç kullanmadım 2012 'den bu yana hep BP 'den yakıt kulandım herhangi bir sıkıntı yada araç performansında düşüklük yaratmadı bana.
Bu arada depoyu boşaltıp BP 'nin yakıtını kattıktan sonra araba eski haline geldi :)

AqG3vv.jpg

Dizel araçların bu yakıt sorunlarına uyuz oluyorum resmen.

2012 den bu güne kullanıyorum dizelini. Kesinlikle çok farklı özellikle uzun yolda süper. Tek dezavantajı motor bir tık daha gürültülü çalışıyor

Herzaman benzini shell dn alırım. En kalitelisi odur. BP 1 kere aldım bir daha tövbe ettim:sopa: Boşa dememişler AKLI KELDEN BENZINI SHELL DEN AL DIYE :maden:

Shell daha önce hiç kullanmadım 2012 'den bu yana hep BP 'den yakıt kulandım herhangi bir sıkıntı yada araç performansında düşüklük yaratmadı bana.
Bu arada depoyu boşaltıp BP 'nin yakıtını kattıktan sonra araba eski haline geldi :)

AqG3vv.jpg

Kullanmadığın için bilmiyorsun farkı emin ol hissedersin

arkadaşım geçmiş olsun azda olsa normal yakıt sistemi arızası ile aracı yine eskisi gibi sisteme dönüştürdünüz, aynı sizin durumunda olup da çok uğraşan arkadaşlarımız oluyor bazıları ucuz yakıt diye alıp sonrasında düzeltmek için üğraş veriyorlar shell yakıtı iyidir ama düzenli kullanacaksın tekrar geçmiş olsun, saygılar..

Geri