2013 corsa İÇİn

ogulcansimsek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2013 Corsa için sis farı istiyorum. internette satılıyor 150 200 arası sis farın oldupu yerdeki plastik kapakları satıyorlar. Bi arkadaşta Oradaki plastiği deldir dedi 50 liraya mal olur en fazla dedi sis farı dahil. sizce en mantıklısı hangisi ?

Ekran düşünüyorum içeriye. Ama fazla pahalı olmasın önerileriniz varsa yardımcı olun lütfen.

Sizde bilirsiniz iç aydınlatma hep sıkıntı. O konuda da bilgi verebilecek arkadaş var mı ? :help::rulet::D:D

Sis farı ayrı kapak ayrı satılır. Yansanayi far 150-200 TL arası iken, yan sanayi delikli kapata 50-60 TL arası satılıyor bildiğim kadayıyla. Orjinalleri çok daha pahalıdır.

Abim O zaman mevcut plastiği deldirmek daha mı mantıklı ? sonuçta aynı olacak gibi

Abim O zaman mevcut plastiği deldirmek daha mı mantıklı ? sonuçta aynı olacak gibi

Benim aracimda sis fari yok sadece kapak mevcuttu ben orjinal kapaklari aldim ve sis farini ekledim .. eger orjinal goruntu alicam dersen orginal kapaklari al depo marka sis fari al biraz maliyetli olur .. yanliz sunuda belirteyim .. yan sanayi mallarda sis kapaklarinda nikelaj yok ve tamponla arasinda aciklik kaliyor .. bir ilave daha yapacagim sis fari olmayan araclarda sis farini oturtmaya yerde yok ben servisine kadar gittim bu araclarin sis yerlerinin arkasi bom bos serviste orjinal hic bir sis fari bu tamponlara oturmuyor..sis farini yha kapaga monta edeceksin silikonla tutturacaksin onuda buyuk cabalar sonucu dogru oturtman gerekiyor yoksa biri asagi biri yukari bakar aciklik kalir yonlerini sasirtmicaksin.. secim sana kalmis . ben ugrastim yaptim. orjinalinden ayirt edemezsin resmide asagiya ekledim..

Ekli dosyalar

• IMG_2676.webp
    IMG_2676.webp
    47.9 KB · Görüntüleme: 40
Al yan sanayisini geç millet orj metal çerçeveli sis farlarinin bile metal kisimlarini siyaha boyuyor . 100 TL te yan sanayileri mevcut ;)

al yan sanayisini geç millet orj metal çerçeveli sis farlarinin bile metal kisimlarini siyaha boyuyor . 100 tl te yan sanayileri mevcut ;)

yan sanayi mallarda tampon ile arasi acik kaliyor tam oturmuyor bizzat denedim ve kotu bi gorunum veriyor. Gerci arkadasin kendi begenisi ve tercihi.

Birde kapak uzerine ledlisini yapmislar onlarada bakabilirsin aksarayda gormustum bi kac dukkanda..

Geri