Ynt: 2013 Mayıs 1.3 Dizel Bakım fiyatları
29 Nisan da İzmir Surtaş' ta yaptırdım bakımımı 425Tl+motor koruma+pasta cila
29 Nisan da İzmir Surtaş' ta yaptırdım bakımımı 425Tl+motor koruma+pasta cila
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Ben WD 40 satıyorum, bir şişesi 7.5 lira!
2-3 fıslatıyorlar sonra faturaya "WD 40 tutarı: 10 lira" günahtır yahu!
Ayrıca 5w30 dexos2 yağın 4 litresi de 50 lira, 120 lira da neyin nesi!!
gradient link' Alıntı:Garanti süresince el mahkum yetkili servise gidiliyor.
bende ankara opisten 15 bin bakımı için 650 lira fiyat alınca kafam bozuldu kalan 10 aylık garantiyi sildim , zaten adamların bişeyden anladıklarıda yok depo doluyken çalkalanma sesi geliyor diyorum ustaya adam bana uzaylı görmüş gibi bakıp ilk defa duyuyorum diyor. madd bende gittim ostim sanayiye en kral yağ artı 10 numara işcilik yaptı usta 235 tl ye hallettimhakkinenk link' Alıntı:1 sene doldu ve baktım aracımda kronik bir sıkıntı yok(kaliper sesi hariç) 1 sene riskini almaya değer dedim. greatt
volkantaskiran link' Alıntı:bende ankara opisten 15 bin bakımı için 650 lira fiyat alınca kafam bozuldu kalan 10 aylık garantiyi sildim , zaten adamların bişeyden anladıklarıda yok depo doluyken çalkalanma sesi geliyor diyorum ustaya adam bana uzaylı görmüş gibi bakıp ilk defa duyuyorum diyor. madd bende gittim ostim sanayiye en kral yağ artı 10 numara işcilik yaptı usta 235 tl ye hallettim
mobil 1 tam sentetik yağ mı kullanıldı ?aliceinchains link' Alıntı:29.06.2013 Odak Topkapı
2012 Makyajlı 1.3 dizel aracımın 15.000 bakımı için 488.64 lira ödedim.