Arkadaşlar uzun süre araç kullanmış deneyimli arkadaşlardan öneri almak için bu konu başlığına yazmak istedim. MTV yi ödedik. Saçma sapan kampanyaların içinden en az saçma olanını seçtik tabi. Otostart diye bir site var acayip bir site. Daha dün gece 100 tl lik alışverişi 50 tl lik indirimle 50 tl ye getireceğim hesabı yapıyorken 70 tl olan black decker elektrik süpürgesini ve 25 tl lik halı paspası alıyım diye düşündüm. Bu gün bi girdim ki arkadaşlar elektrik süpürgesinin fiyatını yeniden değerlemişler (güncelleşmişler) 107 tl yapmışlar. Uzatmıyım vazgeçtim. Sitede genelde bakım ürünleri, lastik vb. şeyler var. Garantili araç için, bakımı serviste yapılacak olan araçlar için pek bir şey yok anlayacağınız. Ne satın alınabilir acaba? Zaman zaman gözüm bagajı açınca Stepne dediğimiz yedek lastiğe gidiyor. Onu takabilmek için bir bijon anahtarı ve kriko gerekli değil mi?
Onun için kullanılabilir mi acaba? Kriko ve bijon anahtarı ? Bagajında şunlar olmalı diyebileceğiniz bir şey varmıdır acaba?