Ynt: 2013 Opel Astra J --- 06 KYA 64
Maşallah,güle güle kullanın..
Maşallah,güle güle kullanın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O simdi asker link' Alıntı:Makyajlı kasaların far yıkaması küçük sanırım :
dimens link' Alıntı:Maşallah, renk de dahil benim aracın aynısı ama sizde ek olarak stil paket var..
ozankaya link' Alıntı:aracım direk cosmo paket ve sunruflu model. Araca sadece necvox navi eklettim. Gönül isterdi navi 600 olsun ve infinity ses sistemi olsun fakat fırsat aracı olunca ve uzun bir süre beklememek için hemen aldık aracı.
black_eups link' Alıntı:Birde ön tampon plastiğini nasıl boyattınız? boyadan önce dökülmemesi ve pütür yapmaması için bi işlem uygulandımı?
dimens link' Alıntı:aynen benim de önceki aracım pert olduğundan araca ihtiyacım vardı. bulduğum ilk cosmo astra'yı aldım. henüz navi taktırmadım, necvox'u önerir misiniz?
ozankaya link' Alıntı:Başka bir alternatif olmadığı için taktırdım yoksa ben navi 600 isterdim. Almışken full almak için onuda eklettirdik. Navigasyonunu daha 1 kere kullanmadım ama aracımı hep geri geri park ettiğim için geri görüş kamerasını çok kullanıyorum. Fakat onuda çok kötü bir yere takıyorlar yagmurlu havalarda direk camur oluyor. Navi 600deki gibi bagaj açma kapağının orda olsa çok daha iyi olurdu. Sadece navigasyon için alcaksanız önermem ama param var aracıma biseyler yapmak isterim diyorsanız taktırın. Konsol kısmının görüntüsü bile direk değişiyor