Arkadaşlar Merhaba. 98 corolla mi satıp 2014 opel astra sedan 1.6 115 hp araç aldım. Aracı daha teslim almadim. Serviste lpg montajı yapılıp ruhsat islenip bana teslim edilecek. LPG landirenzo . Garanti ölmüyor. Aracım edition modeli. Araç fiyati 49.500 tl +lpg ve işleme masrafı 2200 tl. 51.700 tl ye mal oluyor. Acaba aracın lpg uyumu nasıldır. Opel garanti veriyor sıkıntı olmaz diyor. Aynı arabanın dizel modeli arasındaki fark yaklaşık 15.000 tl idi. Bazı internet forumlarında opel de lpg de subap eritme sorunu oluyor diyenler var. Bilgisi olan arkadaşlar bi şeyler paylasirsa sevinirim. Gaziantep Teymurlar Opel bayii ısrarla lpg tavsiye etti. sıkıntı olmaz. Biz 3 seneden beri takıyoruz çok fazla şikayet gelmedi dedi. bence de çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben aracımı 5000- 6000 devirlerde kullanan biri değilim. normalde 4000 deviri geçmem. Zaten alırken lpg taktırıyorum fakat bi daha lpg işiyle uğraşmamak için hemen taktırdım. Yoksa arabam 5000 km yi bulana kadar asla tüple binmeyeceğim. 5000 den sonra basarım gazı. Hayırlısı bakalım...
Son düzenleme: